Obvestilo o spremembi stanja na računu

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ali ima SKB banka kako foro, da dobiš mail ali sms, da se je na trr in mastercard zgodila neka sprememba (nakazilo, dvig...)
Sem že klical, pa je bil možakar malo začuden kaj ga sploh sprašujem in je s tresočim in začudenim glasom rekel NE. Tko da mu ne zaupam glih najbolj.

hypo ima recimo trr na email zastonj (smsi so plačljivi)
za mastercard pa 95centov/mesec preko sms-ov (smsi zo brezplačni)

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Za TRR nimajo, sem že tudi jaz spraševal. Sicer s telefonom lahko pogledaš ali poslušaš stanje in promet (samo z geslom), samo to ni to.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ja NLB ima to, SKB pa še kar ne...pa bi tudi jaz to rad imel na VISI in pa tudi na klasicni kartici se nebi branil tega...

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Za prilive nima, maš pa za dvig oz. nakazilo. Dobiš sms v roku parih sekund. Zakon mi je ker dosti kupujem z mastercard preko spleta tako da takoj dobim sporočilo oz. bi takoj vedel če bi mi nekdo hotel spipat denar z računa. Stane pa 1€ na mesec za eno kartico.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Za prilive nima, maš pa za dvig oz. nakazilo. Dobiš sms v roku parih sekund. Zakon mi je ker dosti kupujem z mastercard preko spleta tako da takoj dobim sporočilo oz. bi takoj vedel če bi mi nekdo hotel spipat denar z računa. Stane pa 1€ na mesec za eno kartico.
ja sej to vem (tudi sam to uporabljam) da je samo za odlive zato sem pa vprašal... ker uporabno bi bilo tudi za prilive...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
NLB sicer sedaj omogoča, da se na bankomatu izpiše zadnjih 7 transakcij na računu. Strošek je 0,15 EUR na izpis.