Obvestilo o prispelem pismu- kaj bi to lahko bilo?

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Mal mi je bad, ker sem vozil zadnje dni po avtocestah, pokasiral vmes 250€ kazni in 3 kazenske točke, prekleti mariborčani, pa me zanima ali je možno, da gre za obvestilo o mojem kvazi norenju, gre za oranžen pildek 10x8 cm.
rolleyes-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
* nad 30 do vključno 40 km/h: 150 EUR + 3 točke
* več kot 40 km/h: 200 EUR + 5 točk

Torej si nekaj od tega pokasiral - to ni kvazi norenje? Pa kaj imajo mariborčani pri tem da voziš prehitro?

Sicer pa boš jutri dvignil in izvedel kaj je
tongue-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
ne bom mogel, služba.

dobil sem zaradi norenja v naselju, nesporazum, prvič vozil tam, 11km/h preveč. Tabla omejitev 70, en meter naprej semaforček za pešče brez priključkov, da bi lahko rekel, lej križišče, moram zmanjšat hitrost. Bom vedel za drugič...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mah postavljajo se že vsepovsod kjer je možno in kjer ni.

Zdaj recimo redno postavljajo tisto ''kanto za smeti'' pri CP Prepolje, kjer je omejitev 80 km/h
rolleyes-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
hebem mater tem určevim inkasantom, skečejo iz grmovja ko zajci s tistimi lizikami. In kolk se je popravla varnost na cestah zaradi tega? Verjetn nam je vsem jasno da prav nč. Mi gre tolk na qurac, da po svetu hodim ves prestrašen, kdaj mi bo država spet kej vzela. Mi smo ena qurčeva policijska državica. Vse je prestrašeno, recesija, krediti, firme grejo v stečaj, inkasanti na cestah itd... Nasledji avto kupim v italiji in dam gor italjanske tablice, cenej bo registracija, cenej je zavarovanje, pa še raznih homologacij ne bo treba plačat. Radarske meritve itak ne pošiljajo čez mejo, to je sam za domače reveže.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
saj če imaš kakšnega starejšega bmw in NM registracije te pomoje sploh ne ustavljajo
grims-1.gif

sploh če si zapečen od solarija
cool-1.gif

misliš da se policajem da ukvarjati z takšnimi?
ne-ne-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Mal mi je bad, ker sem vozil zadnje dni po avtocestah, pokasiral vmes 250€ kazni in 3 kazenske točke, prekleti mariborčani, pa me zanima ali je možno, da gre za obvestilo o mojem kvazi norenju, gre za oranžen pildek 10x8 cm.
rolleyes-1.gif
Oranžen pildek je obvestilo sodišča oz. sodnika za prekrške, tako da ti res nič dobrega ne kaže... Imaš čas 15 dni, da dvigneš pismo, drugače ga boš po preteku roka dobil brez podpisa v tvoj hišni predalčnik!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Še epilog, odločba s sodišča, pred leti so mi ukradli tablce, končno razsodil. Hvala vsem.