Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sedaj sem opazil, da mi kolektroji ne ogrevajo sanitarne vode. Pregled je pokazal, da obtočna črpalka Grunfos dela ne pa cirkulira vodo. Sem jo odzračil a niti kaplja vode in prišlo ven. Kakšen nasvet kaj narediti?
Citat: Uporabnik Mr_NO pravi:
Sedaj sem opazil, da mi kolektroji ne ogrevajo sanitarne vode. Pregled je pokazal, da obtočna črpalka Grunfos dela ne pa cirkulira vodo. Sem jo odzračil a niti kaplja vode in prišlo ven. Kakšen nasvet kaj narediti?
Odprti vsi ventili, bypass zaprt. Črpalka je tiho, le vibrira ko daš roko nanj. In ko sem odprl ventil, da odzračim sem slišal da se obrača. Jo bom danes snel in pogledal kaj je.
Pr ns doma tut neki štrajka grandfoska... nenormalno glasna je, dela sam na 3 brzini pa segreva se full, sicer je pa tut res da je že 20let stara zadevca... bo šla kmal po gobe al se da še kj rešt?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.