obrazložitev moderatorjev

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
no dejte mi povedat, zakaj mam jz 1200s omejitve med sporočili, medtem ko mX veselo kraca po forumu? zdej pa res upam da se uresniči kar je evrofil pisu glede policije in da se kaznuje in maverika in vse moderatorje tuki.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zato, ker ti pišeš še večje bedarije kot ostali omenjeni.
smirk-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
no dejte mi povedat, zakaj mam jz 1200s omejitve med sporočili, medtem ko mX veselo kraca po forumu? zdej pa res upam da se uresniči kar je evrofil pisu glede policije in da se kaznuje in maverika in vse moderatorje tuki.

Maš prav, potrebno se je pritožit. Čas med tvojim pisanjem sporočil, bi morali še povečat. Je namreč zelo (pre)kratek.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
največji drekač na forumu se pritožuje nad ukrepi
hysterical-1.gif
mx vsaj kaj smešnega napiše, od tebe pa je samo gnoj

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sral si ga v mojem podforumu, zato si tudi dobil kazen. Lahko pa povabiš še ostala kamerada tja ki ju omenjaš, da se ti pridružita...

To je bil tudi najmilejši ukrep ki sem ga tokrat uporabil. Lahko živiš s tem en teden, ali pa si samo še poslabšaš položaj.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pravzaprav res. Sem kar pozabil, kako so tukaj tolerantni moderatorji. Pri veliki večini drugih forumov bi Don Corleone brez milosti odletel že davno, davno ...

(pa mX tudi, da se razumemo.
grims-1.gif
)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
največji drekač na forumu se pritožuje nad ukrepi
hysterical-1.gif
mx vsaj kaj smešnega napiše, od tebe pa je samo gnoj

valda da je zate smešno ko mate pa štajerci vsi enako nerazvitost možganov ( ti, mx, sonick, klošar...)

@pedo kaj maš rit mal preširoko da te je moja resnica glede pujčekov prizadela? in to ga kao mx ne serje po "tvojem" delu in da drugače ne morš ukrepat je pa bullshit. sej ste mel KAO sestank in niste ukrepal proti njemu. kaj a mu boste vi zrihtal svinc za ubijanje ciganov? papki eni

da vam redneckom olajšam delo, jebite si matr vsi. od prvega do zadnjega. lahko mi date perm ban ker se na ta gnil forum ne vrnem več
zmaga.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
zdej pa res upam da se uresniči kar je evrofil pisu glede policije in da se kaznuje in maverika in vse moderatorje tuki.
Tudi jaz!
zmaga.gif

Tvojih 1200 sekund pa naj se upošteva kot olajševalna okoliščina.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
[
da vam redneckom olajšam delo, jebite si matr vsi. od prvega do zadnjega. lahko mi date perm ban ker se na ta gnil forum ne vrnem več
zmaga.gif

re-Champa.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Na prejšnjem forumu sta bila dva bolj znana uporabnika večno BAN-ana.
Seveda je bil poleg tebe to uporabnik, ki ga kar naprej omenjaš in se primerjaš z njim.

Oba sta spet na dobri poti, da se zgodovina ponovi.
Pravzaprav bi se morala že zdavnaj.

Tole temo se pa lahko zaklene, ker vsaka moja moderatorska poteza si pa res ne zasluži nove teme.
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ko bi vsaj bil pravi ded in bi držal svojo besedo. Realnost pa je taka da se zdaj muliš in jokaš, čez 3 dni pa boš dalje sral, oz. iz ponosa naredil alter in z njim sral

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.