Obrabljen volan in prestavna ročica pri Cliotu

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
To pišem, ker sem kar zelo jezen. Namreč pri Clio Billabong 2003 letnik, se je pojavilo to, da je volan, predvsem tam, kjer se ga največ drži postal tak hrapav, vglavnem zgleda kot bi imel avto čez 100k kilometrov oz. še več. Pač očitno se je material zjebal, pa imamo celo volanski obroč oblečen v usnje
bonk.gif

Moj avto pa ima komaj 24k kilometrov in sem seveda prvi lastnik.

Aja, pa prestavna ročica je tudi tako znucana, da ne moreš verjet. Mi je en frend govoru, da se je vozu isto v Billabong varjanti z 80k kilometri in je mel volan in ročico super ohranjeno.
bonk.gif

Kakovost pa taka... no sej sm že najdu firme, ki ti preoblečejo volan, super.

Ma kdo oz. je mel kdo isti problem?

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
jst imam isti problem... isto volan znucan...

mislim da je najvec odvisno kdo vozi avto... ce en ki ima "delavsko roko" (zulji... trda koza...) bo hitro znucal material ce pa vozi en "kravatar" oz "obicna ped.ercina" bo pa vse zdrzalo se in jos... je pa tudi res da kvaliteta materiala ni taka kot bi jo pricakoval...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
jaz sem na enemu 350T nateral predenj sem prestavno rocico potrgal, volan je pa bil samo zglajen.res pa da je gor tisto malo debelejse usnje

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz ga mam letnik 2004, 53.000km, pa je ročica tudi že celo znucana..
smirk-1.gif
volan pa je kot nov.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Rečte svojim dragim, naj zamenja ročico
smile-1.gif

No jest mam skoraj 90k l. 2004 clio, volan je ok, ročica je mogoče malenkost obrabljena. Je pa res, da je pa se je moj sedež začel 'lušit'..ah..

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Dostikrat se določena mesta na volanu in ročici obrabijo zaradi prstanov na prstih.

Pomoč: daj volan pač preobleči, prav tako se lahko preobleče usnje pri ročici in kupi nova ročica.

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
Kdo pa preobleka te volane v usnje?Kaj pa če imaš volan z airbegom?

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Vsi hvalijo tega:

ALEŠ ŠETINA
Ježa 76, Lj. (Črnuče)

Baje, da ni prav nič poceni, ampak naj bi bilo kvalitetno. Google ti bo dal tel. št.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jst imam isti problem... isto volan znucan...

mislim da je najvec odvisno kdo vozi avto... ce en ki ima "delavsko roko" (zulji... trda koza...) bo hitro znucal material ce pa vozi en "kravatar" oz "obicna ped.ercina" bo pa vse zdrzalo se in jos... je pa tudi res da kvaliteta materiala ni taka kot bi jo pricakoval...

hysterical-1.gif

Sem se nasmejal tvojemu komentrju in se bi kr strinjal s tabo... Foter je v prejšnjem golfu tako obrabil volan, da ni bil skoraj več za nikamor
shocked-1.gif
Pa v astri tudi, avto je mel 160k prevoženih, volan pa je bil tak slab, kot da bi imel 500k

Odvisno je tudi kako ga držiš, če ga ribaš s prsti med vožnjo itd.. Jaz mam na avtu 83k in še ni tako slab...

lp

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Ej, sem pogruntal zakaj je tak ratal. Ker imamo avto vseskozi zunaj (na soncu), ga je verjetno sonce zdelalo, zato se je usnje tako kmalu vdalo.