Pri starših gre za manjšo kopalnico, kjer bi se menjalo vse od sanitarne do talne in stenske keramike. Inštalacije ne vem kake so, načeloma jih ne bi premikali razen, da bi se dodal en odtok za pralca, ki v originalu ni bil predviden, innjenzdaj cev v banjo speljana. Gre za komplet prenovo, želja pa je to nekomu dati na počez, da je hitro konec. Ne rabi jutri začeti, ko pa začne/jo pa da je hitro končano, ker v stanovanju človeka bivata. Ajde gresta takrat v toplice za 1 teden...
Pozna kdo koga v Kr ali okolici, ki se gre take posle. Da ima komplet ekipo, ne da jaz iščem keramičarja pa vodovodarja pa ne vem kaj vse posebej... Ne rabi najcenejšega per se, ampak najcenejšega med tistimi, ki bo naredil, da bo funkcioniralo do smrti mojih dveh.
Pozna kdo koga v Kr ali okolici, ki se gre take posle. Da ima komplet ekipo, ne da jaz iščem keramičarja pa vodovodarja pa ne vem kaj vse posebej... Ne rabi najcenejšega per se, ampak najcenejšega med tistimi, ki bo naredil, da bo funkcioniralo do smrti mojih dveh.