Obnašanje žensk med..

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
njihovim orgazmom. Ker ste tukaj sami izkušeni, bi vas vprašal, če ima kdo kakšno podobno prigodo..včeraj sem se po dolgem času zopet peljal skozi mesto, kjer je nekoč živela moja nekdanja ljubica. In sem se spomnil nanjo
cry12bpy.gif
Kar padla je skupaj in obležala. Seveda sva morala potem ponoviti vajo (zaradi mene seveda)

ok, to je dosti nenavadno..kakšno glasno dretje, praskanje in talanje zaušnic je kar vsakdanje proti temu..kaj menite?
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ko ji je začelo prihajat, se je začela tresti, nato je pa padla v nekakšno stanje omedlelosti.
Prijela je za neizoliran električni kabel od nočne lučke.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Mu je uplahnil, ko jo je videl omedleti - še preden mu je prišlo?

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
-haha ena moja bivšajebačica se je tudi kar nekaj časa cca5 minut še tresla ko ji je prišlo..
-ena priložnostna me je pa vedno čisto spraskala po hrbtu tako da sem potem zaradi tega nehal hodit k njej
-potem je bilo ene par takih, ki so tudi med seksom in orgazmom pazile kako izgledajo - svašta
-2 mislim da so bile frigidne , ležale ko klada ne glede na to koliko sem se trudil - vedno so mi pa zatrdile da jim je prišlo

ostale so bile pa dokaj normalne

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
-haha ena moja bivšajebačica se je tudi kar nekaj časa cca5 minut še tresla ko ji je prišlo..
-ena priložnostna me je pa vedno čisto spraskala po hrbtu tako da sem potem zaradi tega nehal hodit k njej
-potem je bilo ene par takih, ki so tudi med seksom in orgazmom pazile kako izgledajo - svašta
-2 mislim da so bile frigidne , ležale ko klada ne glede na to koliko sem se trudil - vedno so mi pa zatrdile da jim je prišlo

post122631186774.jpg

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
haha ena moja bivšajebačica se je tudi kar nekaj časa cca5 minut še tresla ko ji je prišlo..

2205kx2.jpg

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz

LOL, sami spamerji in neizkušeni, razen ena svetla izjema..stardeca pa tko ne gre resno jemat, ker je že zdavnaj pozabil(če je sploh kdaj vedel) , kaj delajo bejbe med prihajanjem
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
stardeca pa tko ne gre resno jemat, ker je že zdavnaj pozabil(če je sploh kdaj vedel) , kaj delajo bejbe med prihajanjem
Kaj pa naj bi bejba delala takrat, ko ji prihaja? A tvoja (če jo že imaš) takrat nogavice štrika?