Obleka za poroko??

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Ne za mojo
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Če si samo svat, ni potrebno komplicirat. Ene fancy hlače v črni barvi, zraven ene črne čevlje in pa belo oprijeto srajco. Men je to čist huda obleka za tipa. Lahko pa enak stil kombiniraš v različnih barvah. Sej ti bo kdo kakšno sliko pripopal.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Jaz sem bil lansko leto priča kolegu in glede na to, da ne nosim vfancy oblek, je blo pač potrebno nekaj kupit. Priporočam ti, da se odpraviš v Emporium in zahaklaš tipčka levo od vhoda, ter ga prosiš za svetovanje. Modelček res obvlada. V roku 30min boš oblečen tipi topi!

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
barvna usklajenost svata/ženina je dejansko nepomembna!
na moji poroki je bilo kar nekaj ljudi, ki so bili oblečeni dokaj "casual". torej kakšne hlače, ki niso likane "na rob" in obutev, ki ni ravno športni copat je povsem ustrezno. seveda v kombinaciji s kako srajco z ovratnikom in kakšnim lažjim suknjičem.

l.p.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
S katerega konca si, da ti bomo lahko svetovali, kaj imaš v bljižini? V Ljubljani so se včasih dobili v tisti veliki stavbi pri prešernovem spomeniku (velika stavba poleg cerkve, mislim da gre za nek tekstil).

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
kako pa veš da sm iz okolice lj? A se mogoče poznava, pa da ne vem
grin1.gif

Bom šel drug teden pogledat za klobuk, iščem enga v stilu Johnny Deep
tongue-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
433
83
na Gorenjskem se dobi fajno v Stari pošti ter v Labodu - sam so cene tudi temu primerne:(
Jaz sem svojo obleko kupil kar poleg Laboda, v Benettonu - glej si ga zlomka kot ulita in precej cenejša (ne nosim pa tega vsak dan).Je pa res da imam 70kg na 182cm tko da bi lahko rekel da sem mal podhranjen - najbrž mi je bila zato tako ulita:)