Objektiv z ebay-a

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Tole me zanima. Prodajalc je videt ok.
Zanima me ali je kdo kje zasledil bilo kaj glede teh kit objektivov. Ker tale ki se prodaja oz. jih imajo še nekaj na zalogi so brez škatle, ker so kao sneti s fotiča, ki naj bi bil kot kit.
Je to samo kaka fora, da trgovina več zasluži, lažje proda... ali so kake druge cake?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
To je po mojem neumnost, da je kit in zato brez škatle. Kit objektivi pridejo ravno tako zapakirani v škatlo. Sicer pa sem sam preko ebaya nabavil 2 objektiva, enega povsem novega in enega prastarega in je bilo obakrat vse OK.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Moj 400D je bil zapakiran v eni škatli skupaj z 18-55 kit objektivom. Kako je pri drugih kitih ne vem, verjetno je podobno. Tako, da to ni čisto za lase privlečeno. Vendar to še ne pomeni, da prodajalec govori resnico...

Sicer pa jaz pri nakupu nikoli ne gledam na to, koliko bo prodajalec zaslužil na meni - če je njegova cena najugodnejša, sem zadovoljen, njegov "problem" je kje in kako dobi robo (govorim za legalne stvari).

Tudi jaz sem imel dobre izkušnje z ebayem, ampak ne bi dal roko v ogenj za nobenega prodajalca od katerega še nisem kupil.

Matejka

Pripravnik
26. feb 2008
152
0
16
Moj 40D, ki je prišel v kit kompletu z 28-135 sta bila vsak v svoji škatli.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
350D in EF-S 18 - 55, kupljena v Harvey Normanu, sta bila zapakirana skupaj v eno škatlo.

ko sem nabavljal 40D je bila situacija zelo podobna - ker gre za nizkorazredne objektivčke, ki jih ob morebitni menjavi ni problem nadomestit.

če pride za višji razred kit objektiva, pa sigurno ni zapakiran skupaj s fotičem - 18 - 55 recimo, se mi zdi, da se v prosti prodaji sploh ni mogel nabaviti. zato tudi ni škatle ... vsaj kolikor jaz vem ...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Jaz sem kupil 5Dmk2 od človeka, ki ga je kupil v kitu (z 24-105). No, sam ta objektiv že imam, pa mi je prodal le ohišje
cheer.gif

Dobil sem ga v precej večji škatli, ki je notri očitno imela tudi objektiv. Kar verjetno pomeni, da obstaja tudi to.