Objava fotografije

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Zadeva je sledeča. V svoj objektiv sem "ujel" profesionalca, ki je stal s svojo fotografsko opremo in slikal mene, oz. moj drveči objekt.
Slika je kar impozantna, saj ga prikazuje pri svojem delu. Povedati pa je treba, da je imel preko glave navlečeno kapuco, tako da se na sliki vidi bore malo obraza. To sliko oz. dve, sem preko www.shrani.si objavil na enem majhnem forumu. Očitno je, da tip spremlja omenjeni forum in je prepoznal svojo fotografsko opremo. Brez da bi kakorkoli kontaktiral z menoj, po ZS , e-mailu, je posredoval pri www.shrani. si in oni so skenslali moji fotki. Vse brez pojasnila.

Zastavlja se mi vprašanje. Sem morda kršil kašne pravice z objavo teh slik ali je morda kar on malce zašel.

MMG, sliko prilepim kasneje, ko bo čas.

lp
Dolfe

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Na javnem mestu ga načeloma lahko slikaš kolikor hočeš (seveda so tudi izjeme), tako da ne vem kaj ga je zmotilo.
Slika pa je verjetno bila s shrani.si izbrisana zaradi njihove dobre volje (korektnost pa to), čeprav je ne bi rabili.
(na alterju tudi kdaj pa kdaj izgine slika kakšne uporabnice, če le-ta seveda prosi za to
tongue-1.gif
)