občutek vročine na delu glave ob naporu je nekaj

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Snoči ob naporu sem imel nek občutek, kot da je nekaj poknilo na desni strani glave občutek je vroč in pekoč in zelo boleč, najprej me je zabolela zelo glava proti ušesu potem se je pojavila izjemna bolečina potem pa pok in izliv po notranjosti glave nevem kako naj napišem. Cel dan sem zelo slab in čuden.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.237
4.787
113
Citat:
Uporabnik baldrick pravi:
Snoči ob naporu sem imel nek občutek, kot da je nekaj poknilo na desni strani glave občutek je vroč in pekoč in zelo boleč, najprej me je zabolela zelo glava proti ušesu potem se je pojavila izjemna bolečina potem pa pok in izliv po notranjosti glave nevem kako naj napišem. Cel dan sem zelo slab in čuden.

mogoče bi blo fajn it to na urgenco?

možganska kap

I

Izbrisan uporabnik #15304

Pojdi na urgenco. In vztrajaj da je nekaj narobe. Govorim iz lastnih izkušenj, pred dobrim letom sem prestala operacijo - počena anevrizma v glavi. Pri meni se je k sreči na koncu dobro končalo, čeprav najprej niso ugotovili kaj mi je. Take stvari niso hec, kljub krvavitvi smo eni kot terminatorji še kar hodili naokrog
smile-1.gif
Vso srečo!

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Sem sel pregledali od gor do dol nič. Na koncu so mi omenili da sem prekurjen. Čeprav delno drzi, moram sedaj strogo pocivat. Ce ne bo bolje pa na ct ali mri kolko sem ga zastopu.