Občana ujela tatove žlebov z gasilskega doma

erikson

Guru
25. avg 2007
22.766
6.545
113

Tatove žlebov našli kar občani

V Bitnjah so včeraj kar občani do prihoda policije zadrževali štiri moške, ki so ponoči ukradli žlebove s strehe tamkajšnjega gasilskega doma.

Na Policijski upravi Kranj so potrdili, da so po obvestilu občanov odšli na kraj, kjer so štirim moškim odvzeli prostost, ovadili jih bodo na pristojno državno tožilstvo. Moški so stari 31, 30 in dva 24 let. Žlebove so vrnili gasilcem.

Kot nam je sporočil bralec, ki nam je tudi poslal fotografije, so moški žlebove skrili kar za kozolec v Srednjih Bitnajh. Včeraj popoldan so po njegovih besedah poskušali pobrati plen, sta jih zasačila domačina. S traktorjem in avtomobilom sta tatovom zaprla pot in poklicala policijo.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Gre tu za nedovoljen odvzem prostosti? Ker občani niso uradne osebe?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Samo špekuliram kaj bo sledilo v naši državi, vodilni v človekovih pravicah.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.142
3.196
113
pa še davek plačali od prodaje oz jim bo šlo v dohodnino
smile-1.gif
)

13. jul 2011
2.677
626
113
Počakajte, da se izkaže, da se je pri prijetju zgodila proceduralna napaka, pa bodo morali žlebove vrniti tatovom - kot so morali poštarjevo torbo roparjema na Jesenicah.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tole se za "pozorna občana" ne bo končalo dobro. Sedaj bosta ona dva nažulila , ne pa lumpi. Podoben primer se je zgodil pred dvema mesecema v našem koncu ko je lokalni drogeraš kradel žlebove z ene od stavb.Upravitelj je tipa zadržal do prihoda polcije , na koncu je pa imel še kup sitnosti. Mar bi tistega drogeraša pref.ukal kot norca pa mir.
Pol pa imej opravka s polcijo

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Lahko potem jaz izmaknem žlebove, jih zmečem v hosto, počakam na prvega gobarja, ga zaparkiram z vseh strani in kličem policijo, da je prišel po plen? Mora bit gobar zapečen, da to deluje?
grin1.gif

V tej smeri razmišljam, ker bi bila to odlična rešitev za vitalizacijo moje kariere in vašo dobrobit, pa še Borut (kot nalašč) zelo rad gobari. Prosim za hiter odgovor, ker mi voda malce teče v grlo.

Lp,
Danilo

Nazadnje urejeno: