Oakley očalaa - kje kupiti?

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Pozdravljeni!

Ker so moje dosedanje Oakley Splice po štirih letih odlužile, je čas za nove. Nabavil bom Oakley Jawbone - Retina Burn - Black Iridium - Vented. Sedaj je samo še prašanje kje. V sloveniji jih v trgovinah še nakj časa ne bo, tako da jih bo potrebno naročiti preko spleta.

Na oakley.com je cena 195€, ampak nevem kako je z carino?

Imajo jih (vsaj tko piše) tudi v angliji, cena 143 funtov, kar je v današnih časih še kar ugodna valuta.
http://www.cyclestore.co.uk/productDetails.asp?productID=21077

Kje priporočate nakup?

Lep pozdrav!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Višjo klaso (x-metal...) sva jaz in brat dobila na ebay.de, nazadnje pa sem si Crosshair kupil kar v Madnessu ker ni tako drag model da bi bila bistvena razlika.

tvoj je glih nekje vmes, mogoče ebay USA, poglej na netu kolk je carinska tarifa za to, pa si mal preračunaj, ker recimo ko sem nazadnje gledal so v usa cifre v usd bile enake v de v eur, razmerje pa vemo kako je. Zato sem tud Burton bootse tam nabavil in s poštnino ter carino še vedno prihranil...

V UK se najprej pozanimaj če bojo poslali, ker eni gor so bukseljni ki nočejo pošiljat dol, iz DE pa nikoli nisem imel problema dobit robe razlika je bila samo v poštnini, ampak za špegle bi morala bit 15-20 že kr DHL

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Jaz sem za moje x-metal dele naročal iz oakley.de.... Brez problema, hitro, plačilo preko PayPal-a...

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Kje bi se jih pa dalo sprobat v SLO? iščem GASCAN model, da vidim če mi sploh sedejo na bučo, preden jih nabavim...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Gascan? To je staro ze 3-4 leta.. dvomim, da bos se kje dobil.. Naslednik gascana so oilrig, jih imas pa vsepovsod.. Pa se to 2 variante, 2009 model je okoli emblema "O" malo bolj izbuljen..

Jaz ti Spike prodam
grims-1.gif

montoya.193.jpg

4522f4218388f.jpg

Nazadnje urejeno: