Nuvi200, problem s prevzeto karto

bonksi

Zelenc'
7. apr 2008
4
0
1
Zdravo,
Glede da sem nov upam , da me ne boste takoj spluvali da nimam pojma in naj si ogledam stare odgovore. Sem si jih.
Ima pa sledeč problem: preko MapSource sem izbral željene karte (Adria Route, Topo in Blue Chart) in jih prenesel v spomin Nuvi-ja. Kreirala se mi je fajl gmapsupp. Ob vklopu Nuvi-ja so vse tri karte prikazane in obkljukane in jih ni mogoče odkljukati. Postopek sem večkrat ponovil s posamezno karto in povozil star fajl, ampak vedno je karta prikazana in je ni mogoče odkljukati. V kolikor karto preimenujem je le ta prikazana v Nuvi-ju ampak je ni mogoče ne vključiti in ne izključiti. Karte iz SD kartice normalno delujejo.
Prosim za kakšen nasvet kaj sem ga usral.
Hvala za odgovore.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Nič nisi povedal za katerega nuvija gre, kako si preimenoval karte, kaj si pravzaprav sploh preimenoval in kako ne moreš vključiti izključiti, saj je verjetno že vključena, se pravi je ne moreš izključiti.

Če imaš kartico ti predlagam sledeče. AR in AT naloži v Nuvija, BC pa na kartico, ali pa samo AR na napravo AT in BC pa na kartico in pusti fajl poimenovan gmapsupp.img

alYO

Zelenc'
9. avg 2007
21
0
1
ja, na nuvijih se dogajajo "cudne" stvari ....
Resitev je ta...v spomin daj Adriaroute (gmapprom.img) - da bo vseskozi oblkukan...
na SD kartico, pa ostale mape - gmapsupp.img (te pa lahko vse odklukas) !

A.