NUVI 760 - PROBLEMI

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
Imam nuvi 760 in je 2 meseca vse delalo ok.Sedaj pa sem opazo da ne morem več poslušat mp3 muzike, ker je gumb PREBRSKAJ disejblan,prav tako me ne pusti da bi spremenil tip vozila in print scren mi ne shrani slike. Imam upgredano na 3.0
Sam sem ga že resetiral na tovarniške nastavitve pa nič. Navigacija pa dela brez problema. Zval sem že na geoset pa sorekli da je najboljše da jim napravo pošljem k njim pa da tam pogledajo. Ker pa je vtem forumu dosti stručkojov pa mislimm da bi mi lahko glede tega kdo pomagal

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Si poskušal nadgraditi software preko WebUpdaterja oz. ponovno naložiti obstoječega?

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
Poskušal vse živo pa nič.
OBUPAL
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

A ni očitno?
Nekaj je narobe s SD kartico. Iztakni jo, malo popihaj kontakte in daj nazaj pa bo spet delalo. Ali pa poskusi z drugo.

To se mi je dogajalo pozimi, ko je bila naprava v avtu in je bilo prehladno, je SD reža "nagajala".

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
hVALA VSEM K STE PROBAL POMAGATI, SEM ŽE ODPARAVIL NAPAKO.
kRIVE SO BILE POI TOČKE ZA RADARJE , KO SEM JIH POBRISAL JE NAPRAVA DELALA OK. ISTE POI TOČKE SEM NALOŽU NA PRIJATELJEVEGA NUVIJ A760 PA SO TUDI TAM NASTALI TAKI PROBLEMI
SKORO NEMREŠ VERVATI

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
Ne da bi bile krive POI točke za radarje ampak sm na napravi v mapi imel preveč GPI failov
To sem pa ugotovil tako ker sem na prijateljevega nuvija 760 skopiral mojo poi mapo in mu je tudi disejblalo MP3 player in izbor za spremembo tipa vozila