nuvi 360 ne kaže prave pozicije in časa

darkosan154

Zelenc'
9. avg 2009
3
0
1
Po resetu in upgradu garmina nuvi 360T, ta ne kaže več pravega časa in pozicije. Vsakič po vklopu mi garmin kaže, da sem v Kansas City, čeprav sem v SLO. Tudi ura je po vklopu vedno okrog 2.00. Mogoče kdo ve v čem je problem?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Daj ga na okensko polico in ga pusti vklopljenega najmanj pol ure, da si zdownloada kompleten almanah.

Kar pa se ure tiče, na nekaterih starih modelih je potrebno nastaviti časovni pas (čudno, da tega ne zna sam...).

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Si poizkusil tudi z - Nastavi lokacijo (kraja katero uporabljaš za Kam Domov) in to na odprtem prostoru in popravkom časovne cone tako kot je svetoval Jernej?

Še prej pa poglej v Nastavitvah . Sistem Lokacija (locale) katero lokacijo imaš nastavljeno - če je potrebno spremeni Slovenija
Tam spremeniš tudi ostale nastavitve za naš jezik!
LP

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ja, če mu pomagaš z lokacijo, bi moral še prej "zagrabit". Ampak tudi drugače, ko prenese celoten almanah, bo ne glede na nastavitve "vedel", kje se nahaja.

Aja, pa vsekakor na okensko polico ali pa kar ven. Upam, da tega ne počneš v zaprtem prostoru (vem, da je neumno, ampak samo preverjam).

darkosan154

Zelenc'
9. avg 2009
3
0
1
Ko sem ga priključil na nosilec za avto je v trenutku nastavil uro, nakaj časa iskal satelite in nato začel normalno delat...Hvala za odgovore!