Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po resetu in upgradu garmina nuvi 360T, ta ne kaže več pravega časa in pozicije. Vsakič po vklopu mi garmin kaže, da sem v Kansas City, čeprav sem v SLO. Tudi ura je po vklopu vedno okrog 2.00. Mogoče kdo ve v čem je problem?
Si poizkusil tudi z - Nastavi lokacijo (kraja katero uporabljaš za Kam Domov) in to na odprtem prostoru in popravkom časovne cone tako kot je svetoval Jernej?
Še prej pa poglej v Nastavitvah . Sistem Lokacija (locale) katero lokacijo imaš nastavljeno - če je potrebno spremeni Slovenija
Tam spremeniš tudi ostale nastavitve za naš jezik!
LP
Ja, če mu pomagaš z lokacijo, bi moral še prej "zagrabit". Ampak tudi drugače, ko prenese celoten almanah, bo ne glede na nastavitve "vedel", kje se nahaja.
Aja, pa vsekakor na okensko polico ali pa kar ven. Upam, da tega ne počneš v zaprtem prostoru (vem, da je neumno, ampak samo preverjam).
Ko si ga dal na nosilec za avto si moral dvigniti "vratca", v katerih je tudi antena, najpomembneje pa je to, da se pri 360ki šele pri dvigu antene štarta GPS.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.