Nuvi 350

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Nuvi model 350 je za tovornjakarje in me zanima,če obstaja kakšna karta ali poseben dodatek,ki bi šoferju pred predori sporočal o njegovi višini in širini oz. stvari,ki bi prišle v poštev za voznike kamionov.Sedaj sem dal gor AR 3.20,ki pa tega nima.
Še to ,model 350 vidi le 2gb kartico sem bil presenečen,ker nižji modeli podpirajo tudi 4gb.

hvalain lp

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ta model ni za tovornjakarje, kje si pa to prebral? To je povsem navaden model oz. isti, kot nuvi 300, razlika je samo v notranjem spominu, se mi zdi. Ko sem še imel nuvi 300 skoraj tri leta in sem ga prodal, mi je po kakem pol leta kolega prinesel model 350, da mu naložim nove zemljevide in razlike ni bilo nobene.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Res je, da lahko za vozilo izberes tudi tovornjak, vendar to nic ne spremeni. Pelje te ravno tam, kot ce imas izbran avto. 350 ne zna uporabljati podatkov visine, sirine,... ki so v novejsih zemljevidih evrope. Mislim, da so ravno zaradi tega, kar si ti omenil, v novejsih garminih onemogocili izbiro vozila tovornjak, ker so se nekateri zanasali na to, da jih ne bo vodilo npr. pod most, ki je prenizek, pa je zaradi tega prihajalo do nesrec. Garmin ima dva modela za kamione (nuvi 465T in dezl 560LT), vendar so pri nas zaenkrat se neuporabni, saj ni vpisanih prav veliko podatkov v zemljevidu.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Mogoce nebi bilo slabo, ce pogledas malo v temo IGO navigacij... tam bos videl, da so tudi precej cenejse variante kot pa Garmin. Odlocitev pa je tvoja. Sam sem bilo zelo zadovoljen z Garminom, dokler nisem zacel uporabljati Primo-ta.

Podobne teme