Nuvi 350 vec zemljevidov

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Zdravo, zanima me vase mnenje, kako bi najlazje resil zadevo na nuvi 350. Torej na ta model bi rad nalozil celotno CN EU in en komplet zemljevidov (AdriaRoute, AdriaTopo, Srbija in Crna gora). Do sedaj sem imel zadevo reseno tako, da sem imel CN EU razdeljen v dva dela in je bil vecji del na sami napravi, manjsega pa sem zdruzil se s tistim kompletom zemljevidov (AR,AT,SCG) in dal to na kartico. Tukaj sem bral, da ni priporocljivo imeti zdruzenih zemljevidov AR in CN EU, zato me zanima na kaksen nacin naj drugace resim zadevo, ce to ni vredu? Rad bi pa imel samo eno SD kartico. Mislim da druge variante kot jo imam sedaj ni, ali pac?
LP! Rok

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na novejših modelih ni priporočljivo ker imajo drugačen FW.
Na starih je pa načeloma delovalo brez problemov.
Ampak spet odvisno od modela.
Če ti normalno deluje tako kot si imel narejeno do sedaj,potem ne vidim razloga zakaj ne bi še naprej uporabljal po tem receptu.
wink-1.gif

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
aha, ok
smile-1.gif
delalo je vse vredu, ampak sem rekel da vprasam za vsak slucaj, ker sem bral nekaj da ni vredu. bom vztrajal kar pri tem nacinu se naprej. Hvala!

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
če boš posodabljal Fw se ne ustrasi,ker se ti bo zlomila slika (tisto kar je na ekranu zgoraj je bilo spodaj ,hkratka vse pomatano,nevem zakaj),po ponovnem zagonu pa bo z nuvijem vse vredu
zadnji fw ima letnico 2009,nanj sem namestil ar 3.20 in cn 2011.40 zmanjsan in nuvija delata ok že pol leta

lp

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
To vem ja, sem se pri prvem ki sem ga posodabljal ustrasil da se ni kaj zhebalo, potem pa se navadis
smile-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kdor se ne bi ko vidimzlomljeno sliko,čeprav se mi je to zgodilo le pri tem modelu,mal je panike,ker neveš kaj bo ko se bo restartal,
ta model je zelo dober,sem menjaval baterijo enemu in mu drzi celih 8 ur,idealno za pohodnike in kolesarje,
brez skrbi lahko das gor ločeno ar in ločeno cn + poi točke in ne sme nič stekat
lp

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Kje si pa narocil baterijo? Je pa res, da uporabniki garminov najbolj pohvalijo ta model, saj deluje brez tezav. Nekateri sploh nocejo novejsega. Baterijo bi pa res zamenjal, ce se dobi kaj pametnega (oz. za pametno ceno)...

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
nuvi 300/350 zadnja software verzija (region file only) 6.20 (9.26 MB) od 18. decembra 2009
:
WARNING: If updating from a version of software before 3.30, this new software will clear user memory.
--------------------------------------------------------------------------------

Change History
Changes made from version 6.10 to 6.20:
Fixed problem where certain voices could sound garbled.
Fixed issue that could occur working with Safety Cameras.
Fixed display of BNG coordinates.
Corrected Eniwetok time zone.
Corrected Spanish punctuation marks.
Fixed issue where turn alert beeps were not sounding.
Fixed issue where road names were not showing for Athens map.
Added Flemish voice support.
Fixed issue with adding traffic subscriptions for Italian and French.
Fixed issue that could occur with address searches.