Nuvi 310 prenos kart

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Najprej lep pozdrav vsem na forumu.Kot vidim ste že mnogim pomagali rešiti težave in upam da jih boste tudi meni.
Imam problem pri prenosu kart in sicer AR 2.10 IN CN 2008.Obe karti imam legalno kupljeni,težava pa je pri prenosu na
napravo in sicer mi ponudi samo možnost "Ste prepričani,da želite prenesti podatke v načinu Samo demo?"
Ko to potrdim mi sicer začne prenašati in tudi prenese toda n napravi mi deluje damo demo.Ne morem niti izbirati destinacij...
Tudi ko prižgem napravo mi začne "Starting demo" kar mi prej se mi prej ni dogajalo.Imam pa karte odklenjene s pravimi ključi.

Če je imel kdo že podoben problem in ga je rešil bi bil zelo vesel za pomoč,prav tako vseh ostalih

lp jerbra

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Preden prenešaš na Garmina, pojdi v Garmin Unlocker, View installed codes, pojdi na mapo npr. City NT 2008 in pobriši demo (pri obeh). POtem samo prenesi na Nuvi-ja in to je to. l.p.

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Hvala na hitrem odgovoru ampak v mapi Garmin ne nejdem Garmin Unlocker ampak samo UnlockWizard_Lang in UnlockWizard.exe.

Mogoče še kakšna ideja?

lp jerbra

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
To imam za odklepanje kart ne najdem pa opcije View installed codes.Ko pa gledam karte pri obeh piše odklenjena nikjer pa zraven Demo.
Mogoče še kakšna ideja?

lp jerbra

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Si našel tole?
408431-Untitled.jpg

Priponke

• 408431-Untitled.jpg
    408431-Untitled.jpg
    53,9 KB · Ogledi: 256

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Našel sem to in nikjer nisem imel zraven napisa demo tako da ne vem več kaj mi je storiti. Še vedno mi javlja "Ste prepričani,da želite prenesti podatke v načinu Samo demo?"

lp jerbra

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Klikneš "View my installed unlock codes" in potem še "Naprej>"
Tu se ti izpišejo vse kode, ki jih imaš vpisane. Ena je sigurno tudi DEMO.

Če ne pa zbriši vse kode in jih ponovno vpiši. Druge variante ni...

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
No sedaj sem pa naredil še večje sra....!! Z računalnika sem zbrisal komplet vse mape,karte.....in probal naložiti vse na novo pa se je pojavil problem že pri Mapsourcu ki ga sploh ne morem več instalirati. Vseskozi mi javlja neko napako pa naj ga instaliram z originalnih CD ali pa z neta. Mogoče še kakšna ideja.
Hvala za vaše potrpljenje in živce

lp jerbra

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Verjetno poiskušaš namestiti posodobitev (samo update) Mapsourca.
Začni z eno karto (zemljevidom). Mapsource je del vsake (ne čisto ampak teh ki jih ti omenjaš sigurno) kartografije. Potem ga s tistim kar sedaj zaganjaš posodobi (če je potrebno in če želiš seveda!).
Na pa nujno, da je tako kot sem napisal. Včasih se Mapsource ne da namestiti ,če predhodno ne pobrišeš njegovih sledi od predhodne namestittve iz registra.

Nazadnje urejeno:

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Žal sem probal tako z AR in prav tako z CN pa je bil rezultat isti.Kje pa najdem te registre da jih izbrišem?

lp jerbra

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
MapSetToolKit pa izbriši (uninstall) vse mape katere ti pokaže v spodnjem desnem kotu. Pa ne vprašat kje dobiš ta program!

Svetujem pa ti da malo prebereš o mapsourcu pa podobnih temah. Ima občutek, da zidaš hišo od dimnika navzdol. Tudi sam sem malo bral preden sem se šel podvige
cool-1.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik jerbra pravi:
Žal sem probal tako z AR in prav tako z CN pa je bil rezultat isti. Kje pa najdem te registre da jih izbrišem ?
lp jerbra

Raje nič ne briši v registru !!!!!

Nazadnje urejeno:

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Najprej hvala lepa vsem uporabnikom,ki so imeli potrpljenje in čas se ubadati z mano.Zadevo sem rešil z vašo pomočjo tako da lahko karte nalagam po mili volji.Seveda pa je prišlo še do enega problema pri nalaganju kart.Imam originalni CD CN NT+ ki ga lahko naložim na računalnik,normalno odklenem in pa izbiram regije....Problem pa nastane pri nalaganju na SD kartico.Začne normalno
nalagati in to traja in traja,ko pa pride do cca 90% mi pa vrže ven program Mapsource in preneha nalaganje tako da je kartica prazna.
To sem ponovil že večkrat in vedno se je zgodilo isto.Probal sem ponovno naložiti CN in pa zadnjo verzijo MS rezultat pa vedno isti.

Mogoče še kakšna ideja v tej smeri?

lp jerbra