S pomočjo zapisa na forumu Klik mi je uspelo usposobiti Nuvi 265WT, da se obnaša kot Nuvi 465T. Spremeba se lahko opravi pri Nuviju 265W (HWID=827) in ima v datoteki GarminDevice.xml vpis: <PartNumber> 006-B0827-00 </ PartNumber>.
Avtor prispevka na tem forumu sporoča, da je ta postopek možen tudi pri Nuvijih 205W, 215W in 255W.
Poleg funkcij za tovornjak, pridobiš še:
- prikaz pravega voznega pasu (Lane assist) in
- načrtovane poti (Routes), izgubiš pa
- ecoRoute (izračunavanje učinkovitejše porabe goriva na poti).
Ker je po flashanju firmware 3.21 za Nuvi 465T prihajalo do napak pri povezovanju USB, še bolj pa pri povezovanju z Bluetooth vmesnikom. Nič ni pomagal tudi update z WebUpdapterjem na FW 3.60. Zato sem predlagani postopek dopolnil.
Po flashanju in updajtu na zadnji FW, naredimo naslednje:
1. kompletni backup internega pomnilnika
2. format internega pomnilnika
3. vrneš na interni pomnilnik datoteki: GarminDevice.xml in GUPDATE.GCD
4. zaženeš WebUpdater in ponovno naložimo zadno različico programske opreme (v tem primeru FM ver 3.60)
5. isklopiš Nuvi iz PC-ja in ga zaženeš.
Nuvi 465T je pred tabo in dela brezhibno. Jaz do sedaj še niserm našel napake.
Preklapaj med Tovornjakom in Avtomobilom in uživaj v navigaciju z Nuvi 465T.
POZOR
Zaenkrat se da brez problema predelat na plošči S4 (to vidite v skritem meniju preko ikone za baterijo)
6 postov nižje nova navodila ali klik Tukaj
Avtor prispevka na tem forumu sporoča, da je ta postopek možen tudi pri Nuvijih 205W, 215W in 255W.
Poleg funkcij za tovornjak, pridobiš še:
- prikaz pravega voznega pasu (Lane assist) in
- načrtovane poti (Routes), izgubiš pa
- ecoRoute (izračunavanje učinkovitejše porabe goriva na poti).
Ker je po flashanju firmware 3.21 za Nuvi 465T prihajalo do napak pri povezovanju USB, še bolj pa pri povezovanju z Bluetooth vmesnikom. Nič ni pomagal tudi update z WebUpdapterjem na FW 3.60. Zato sem predlagani postopek dopolnil.
Po flashanju in updajtu na zadnji FW, naredimo naslednje:
1. kompletni backup internega pomnilnika
2. format internega pomnilnika
3. vrneš na interni pomnilnik datoteki: GarminDevice.xml in GUPDATE.GCD
4. zaženeš WebUpdater in ponovno naložimo zadno različico programske opreme (v tem primeru FM ver 3.60)
5. isklopiš Nuvi iz PC-ja in ga zaženeš.
Nuvi 465T je pred tabo in dela brezhibno. Jaz do sedaj še niserm našel napake.
Preklapaj med Tovornjakom in Avtomobilom in uživaj v navigaciju z Nuvi 465T.
POZOR
Zaenkrat se da brez problema predelat na plošči S4 (to vidite v skritem meniju preko ikone za baterijo)
6 postov nižje nova navodila ali klik Tukaj