NUVI 255WT in TMC a dela to sploh?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Torej imam naložen ta nov CN 2010.1(sem ga dobil zraven nuvija) in AR 2.30 kupljen posebej od kart.

Navigacijo imam vklopljeno dam tam pod prometne informacije išči ponudnika in nič ne najde?
Je to normalno to da TMC še na teh kartah ne dela mi je jasno sam da ne najde nobenega ponudnika to mi ni, al je tudi iskanje pogojeno s kartami?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
delal bo od jeseni naprej za garmine....na navigonih pa že neki pogojno dela! Z jesenjo pridejo novi updati kart (AR...najbrš tud kak CN) in pol bo delal!

Že vrabci to čivkajo...v današnjem žurnalu si to meu....v AMZSreviji je to....

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
a ok to je pol razlog da ne najde ponudnika me je blo strah da sploh ne dela

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Ker je v tej temi govora o modelu 255WT bom kar tukaj izkoristil svoje vprašanje.

Torej ker se mi je ponudil dober kupec za prejšnjo navigacijo in sicer model 205 sem nekaj malega doplačal ter kupil 255WT model.
Tu pa nastane sledeč problem če sploh.
Torej na original škatli piše da je model 255WT ter tudi plačan ceno tega modela na napravi tam pri serijski številki pa mi piše da gre za 255w model a je normalno to.
Tudi sam software prikazuje, da gre za 255w model.
Torej vprašanje za vas če model 255WT mora imeti integriran TMC sprejemnik ali le ta deluje preko priloženega kabla ker gledam na uradni strani proizvajalca da model 255W tudi omogoča TMC sprejemnik ob nakupu avto polnilca ki omogoča priklop TMC antene. Na mojem 255WT se funkcija t.i. "prometne informacije" pojavi le ob priklopu priloženega avtopolnilca na katerega se potem priklopi antena za TMC sprejem.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Razlika med 255WT in 255W je samo v tem, da ima en priloženo anteno, drugi ne, če imaš anteno, je T.