Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če imaš SD kartico not jo odstrani in probaj še enkrat.
Kaj v preboot prideš?
Ko flešaš z mapo za popravit in ko narediš vse po navodilih moraš obvezno flešat še z mapo original.
Pa ne smeš dajat nazaj img,gmapbmap in gupdate.gcd iz backupa
Flešano brez kartice, v preboot prideš, naredil kot je v navodilih vendar na koncu gre v restart loop. Ko ga flešaš iz mape za popravit, normalno vidiš vsebino in ko greš z mapo original čez se ne zažene in ostane v restart modu. Webupdater ga ne vidi.
Ok bom probal najt nekje regije od tega nuvija in jih bova probala prepisat.
Upam,da imaš kakšno SD kartico pri roki ker jo bova potrebovala pri tem postopku.
Če dam kartico notri in zalaufam se zadeva postavi, računalnik ga ne zazna, preboot ne gre, javlja pa da ni nobenih map na napravi. Probal flešat z eno verzijo softwera vendar je isti, ker verjetno potrebujem kompleten firmware naložen na SD kartici in iz nje pognati update.
Daj prilepi mi eno sliko tega napisa in mi povej,če pride mimo napisa Garmin,ker lahko potem probava predelat FW tako,da bo čital iz SD.
Kako si probal flešat z eno verzijo,če si rekel,da preboot ne dela?
Če imaš kartico notri pride mimo napisa Garmin. na kartici je Gupdate. Brez kartice se zadeva ne postavi. Gupdate pa vsebuje samo nekjj jezikov in področij. Ni kompleten firmware
Sedaj se vklopi vendar ga računalnik n zazna. V preboot gre in če hočeš popravit z paketom, ki si jih objavil za popravilo se spet začne vrteti v boot loopu.
Drži 10 sekund prst na ikoni za baterijo ali pa na uro eno od tega te bo dalo v skriti meni
Tam pojdi na drugo stran in stisni na gumb start test
Gumb več (more) se ti bo obarval belo in ga stisni in si v inventory page
Če prideš v preboot probaj flešat z popravkom za računam za nuvije 2x5W če ti bo potem delal kot mora.
p.s.
Na prazno SD kartico razpakiraj to za popravit
Ta postopek bo trajal med 5-15 minut in imej nuvija cel čas priklopljenega na Pc
Ko bo končalo bi moral prit v mass storage.
Juhuhu, zadeva dela. Najlepša ti hvala za pomoč, daj pošlji mi tvoj telefon na ZS, da te pokličem, ko bom na tvojem koncu in greva vsaj na kakšno pivo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.