Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Uhh sranje jaz sem pa mojega ravno vceraj narocil, ker sem mislil, da obstaja samo v SiRF verziji.
Kaksna je pravzaprav razlika v praksi med temi, ki si jih nastel?
Malo sem gledal po netu in je objavljeno, da bo Garmin presedlal iz Sirf na Mediatek GPS sprejemnike (zaradi stroškov). Zato ne reklamirajo več Sirf ampak samo High-Speed GPS reciver...
Ce se prav spomnim je bil moj 200W s SiRF sprejemnikom tako da je velika verjetnost da bo tvoj tudi. Neke drasticne razlike ni, obstaja cel kup sprejemnikov ki uporabljajo te chipe tako da se najdejo primerjave brez tezav. Recimo na http://www.gpspassion.com/forumsen/ zagotovo. Ce se prav spomnim je bila se najvecja razlika pri uporabi GPSa pri hoji, doloceni sprejemniki so imeli tezave pri nizkih hitrostih. Pa za primerjavo, 200W in 200 prvi s SiRF in drugi z MTK pa je 200W iskal satelite vec kot 20 minut, 200 pa jih je nasel v manj kot dveh minutah (oboje cold start). Nikakor ne trdim da je to pravilo, to je samo en primer ki sem ga imel priloznost videti na lastne oci.
Citat: Uporabnik janezpesec pravi:
Pa za primerjavo, 200W in 200 prvi s SiRF in drugi z MTK pa je 200W iskal satelite vec kot 20 minut, 200 pa jih je nasel v manj kot dveh minutah (oboje cold start). Nikakor ne trdim da je to pravilo, to je samo en primer ki sem ga imel priloznost videti na lastne oci.
Jaz sem primerjal side by side staro Garminovo navigacijo Nuvi 250W last prijatelja in svojo novejšo Nuvi 205W. Oba imata vgrajen SIRF sprejemnik.
Vglavnem, kar se tiče časa pripravljenosti na uporabo po zagonu, med njima ni primerjave. Stari rabi celo večnost da se zaklene na satelite, dočim pri novem nikoli ne traja več kot kakšno minuto. Če ga vklopiš blizu mesta kjer si ga nazadnje izklopil, se zaklene na satelite praktično v pol minute, v nasprotnem pa nikoli več kot minuto. Z njim sem ful zadovoljen in vsakemu ki me vpraša svetujem, da naj se izprsi tistih par evrčkov več in nabavi novo verzijo, saj razlika je očitna.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.