[nuvi 250]Zamenjava prednaložene mape CN Europe v9

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Mam slabe dve leti star Garmin nuvi 250 s prednaloženo mapo CityNavigator Europe v9.

Zanima me ali lahko ta prednaloženi CityNavigator Europe v9 kako zamenjam s novo verzijo CityNavigator Europe 2008 ?

Ko priklopim garmina na pc in nalagam mape CityNavigator Europe v9 sploh ni v mapsourcu in ko nalagam na garmina CityNavigator Europe 2008 mi ga naloži zraven in ne "povozi" CityNavigator Europe v9 .

hvala !

lp
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Na nuviju moraš pobrisati datoteko gmapprom.img <--- tu je karta v.9
Nato naloži novo verzijo in datoteko gmapsupp.img preimenuj v gmapprom.img. Tako boš lahko dodatno še nalagal ostale karte kasnej.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...in če gmapprom.img od v.9 ne zbrišem ampak movam na pc in shranim za backup lahko kasneje restoram trenutno stanje tako da ponovno naložim ta bekapirani gmapprom.img od v.9 ?

hvala!

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Včeraj idstranil naloženi gmapprom.img in naredil novega s CN 2008 verzijo pa pol ni bilo več placa na garminu zato sem dal AR na kartico ...danes na siht grede sem pa zadevo sprobal in mi ko imam vklopljeno le AR zadeva čudno routa oz me nekaj vodi sam ni tiste pinki sledi na mapi zarisane ...če pa sem routal samo s CN 2008 pa vse ok - tud pinki črta izračunane poti se izriše.

Se komu sanja kaj je lahk narobe? ...ko pridem dam bom šeenkrat AR naložil.

hvala & lp