NUVI 250 po nadgradnji teži pri vklopu

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Pozdravljeni

Kolegu sem na nuvi 250 naložu nove karte, ter ga preko web updaderja posodobu na njanovejšo različico, mislim da 5.10. Sedaj ob vklopu naprave, ko naloži karte teži, oz. se prikaže napis najdena nova programska oprema, katera je starejša od trenutno nameščene. Možnosti so pa namesti ali pa ne z opozorilom, da bodo vsi uporabniški podatki zbrisani ob namestitivi. kaj narediti, da bi ta nadležen napis zginil?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
V Mapsourcu al pa raje v novejšem Basecampu shraniš priljubljene....da ko se bodo ob nadgradnji zbrisale...mu jih lahko potem nazaj naložiš

Gumba ki ju boš uporabu sta "recive from device in send to device....in mogoče še save/save as------>mojprijatelj nuvi 250.gdb"

Edin dela ko praviš da je novejša programska oprema ubistvu starejša od aktualne gor naložene mal ne zastopim
sprasujem se.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ne programska oprema je najnovejša (5.10) in se je normalno nadgradila. Sedaj verjetn teži, da je nova oprema (morda ostalo od starejše različice kje na nuviju), katera je pa starejša od trenutno nameščene. Sklepam, da nekje še bere kake fajle stare opreme. Sem zadevo zresetiral je isto. Sem kliknu da, louder louda mapak nič ne zlovda. Nuvi se samodejno zažene in isto teži. Drugače dela normalno. Vse skup mi je mal čudno. Enakega nuvija sem ene 14 dni nazaj fotru posodabljal pa vse normalno laufa.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Pojdi v nastavitve...ddaj omogoči sliko zaslona...poslikaj čudna opozorila in prilepi sem slike ( bodo nekje na nuviju)

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Rešeno

Po navodilih @popotnika ampak je še kr težil. Bilo je potrebno to datoteko odstranit tudi iz mape garmin na SD. Sedaj dela tako kot mora. Še enkrat hvala vsem

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ne, ne. Ni bilo tako mišljeno. Mislil sem, da je Nuvi še kr težil z tistim obvestilom ob vklopu, ko sem pobrisal datoteko v njem. Nato sem opazil, da je enaka datoteka tudi na SD, ko sem pa še tisto pobrisal je pa začelo normalno delovati brez nadležnega obvestila. Še enkrat hvala. Carji ste.

Sem pa v življenju updejtal že malo morje nuvijev, naložil stotine kart, pa še vedno se najde kakšna finta ki je ne zastopiš.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Za opozorilo je bila kriva tista, ki si jo imel na SD kartici
wink-1.gif
če bi prej omenil da še imaš na SD kartici bi ti rekel da odstrani tisto.

Si napisal, da ti je zaganjal in zaganjal, rezultat je bil pa ta:

Tista Iz SD ti je javila da je starejša in ko si stisnil DA se je naložila, vendar, ker je bila na nuviju novejša se je le ta naložila samodejno ob ponovnem zagonu naprave ampak na koncu si zadevo uredil in to je važno.

@Kamele0N

Razen gajbe si bolj kot ne ugotovil kaj delam, kaj si mi heknil kamero na prenosniku da vidiš kaj delam?
grin1.gif