Nuvi 250-kako izbrisati mapo Priljubljene

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravljeni

Na vse možne načine želim pobrisati vsebino mape Priljubljene in mi nikakor ne uspe. Ker imam en kup podatkov v njej, bi rad to naredil z eno potezo. V Mapsource si potegnem podatke, jih pobrišem, shranim, vendar ko grem gledati v Nuvija, so podatki še vedno noter.
Mi lahko nekdo pove celoten postopek.

I

Izbrisan uporabnik #488

Na nuviju imaš en gumb zbriši. Pri vsaki posamezni točki POI med priljubljenimi
smile-1.gif
Bo kar dela nekaj.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Ja ja to vem, samo jaz imam noter cca. 1000 priljubljenih. Malo zamudno delo
bonk.gif

A se to ne da kako drugače? Z rač.pobrišem kak file?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, v nuviju je tudi file.
\garmin\gpx\ pobrišeš vse kar je not.

Na lastno odgovornost
smile-1.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, v nuviju je tudi file.
\garmin\gpx\ pobrišeš vse kar je not.

Na lastno odgovornost
smile-1.gif
Tudi to sem že naredil. Ko se vnovič prižgal Nuvija, je bila mapa priljubljene še vedno polna, in omenjena mapa se je ponovno napolnila.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, zgleda da jih shrani še nekam
smile-1.gif

Zakaj pa si točk nisi shranjeval kot POI in nalagal s pomočjo Poi loadera? samo vprašam. Ker priljubljene mam jaz bolj za sproti kakšno zadevo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanimivo, zgleda da jih shrani še nekam
smile-1.gif

Zakaj pa si točk nisi shranjeval kot POI in nalagal s pomočjo Poi loadera? samo vprašam. Ker priljubljene mam jaz bolj za sproti kakšno zadevo.
Ja saj to se hotel narediti..samo ko sem v mapsourcu izvozil Waypoints mi jih je izvozilo v Priljubljene. Sem kaj zaj****? No zdaj je kaj je...ne gre pa tega izbrisati

I

Izbrisan uporabnik #488

Bo treba malo pogooglat ali vprašat na garminu kako resetiraš zadevo. Mislim da ima model 250 gumb reset čisto spodaj pod nalepko.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bo treba malo pogooglat ali vprašat na garminu kako resetiraš zadevo. Mislim da ima model 250 gumb reset čisto spodaj pod nalepko.
Ja to ima..samo to ne bi rad naredil. Imam kar nekaj stvari noter

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Zdaj sem malo ekspirementiral. Z Poiedit programom pobrišem vse v mapi *.gpx in shranim na Nuvija. Ko pogledam file mi kaže da je velik 1kb. Napravo odklopim in pogledam v priljubljene. Seveda je vse tako kot je bilo pred brisanjem. Potem Nuvija spet priklopim na računalnik in mi *.gpx file kaže 50kb
bonk.gif

Kako je to možno? Kot da ob vklopu Nuvija na novo naloži vse stvari v omeneno mapo

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Saj... Če jih imaš na SD kartici, ti jih bo vedno ponovno nalagal na napravo.
Vzemi SD iz naprave in ga vključi...
Aha bom sprobal še to. Samo koliko sem gledal, na kartici nimam nobenega takšnega fajla
confused-1.gif

Mojster

Zelenc'
25. apr 2008
1
0
1
Ne pomaga. Imam isti problem, čeprav SD kartice še sploh nisem imel vstavljene. Na roko je pa res zamudno brisati vse te POI-je.
Še kakšen predlog?

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Se srečujem z enakim problemom. Sem poskušal že z vse mogočim brisanjem datotek razen Gmapbmap seveda (lahko da je notri!!!). Edino Reseta si ne upam, očitno pa se zadeva nekje nahaja, saj se Priljubljene pri zagonu Garmina vedno prepišejo v GPX/current. Štalo sem si pa naredil, ko sem maso POI točk nalepil na EU2008 in jih kot Točke poti poslal na mašino
bonk.gif
.

A res ni razen pešačenja nobene variante? HELP

Podobne teme