Nuvi 2460LT - problem

IzyGo

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
Imam Garmin 2460LT z mapo CN Europe NTU 2011.40 ALL trafic trends Europe 3.75. Mapa (gmapprom.img) je v Garminu, SD kartice nimam. Poskušam jo pa nadgradit na 2012.30, pa ne gre. MapSource se nekaj matra (direkten prenos MapSource- Garmin), kao dela (bilda indexe, itd, transfer mape), na koncu pa nič.

Da pa je veselje še večje, je sedaj začel kazat sledeče: "Pristnosti zemljevidov ni mogoče preveriti". Ko pritisnem: v redu, gre naprej in je [kao- ne vem če res] v redu.

Poizkusil sem z Fast Img Unlocker 2.1, pa samo nekaj melje, ne naredi pa nič. Ko ga prekinem in Garmina odklopim, sicer nekaj zajamra... Pustil se ga, da dela cca 15 min, pa ni nobenega uspeha.

Dajte mi prosim pomagat pri mojem problemu. Hvala.

IzyGo

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
Tako, naredil sem .img na disk, ga odklenil z Fast Img Unlocker, pa ga prenesel na Garmina. Novo mapo vidim, sporočilo o pristnosti zemljevidov pa je ostalo. Kaj je za narediti?

Poleg tega pa me zanima, kakšna je razlika med karto, ki sem jo prej imel na Garminu in sedaj (CN EU 2011.30), seveda razen same mape? Kaj pomenijo posamezne oznake te moje prve mape?

Nazadnje urejeno:

IzyGo

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
Ma, ne dela. Še vedno prikazuje to bedasto obvestilo... Odstranil sem datoteko 668569654.gma iz mape .system, pa nobene spremembe. Še kakšna ideja?
Sicer pa mi zemljevid lepo prikaže.

Podobne teme