nuvi 225W ne najde naslovov!?

matej77

Zelenc'
30. jun 2009
3
0
1
ko imam v garminu sd kartico z adria rute, naprava ne najde iskanega nalova. Ko pa kartico odstranim, dela brez problema! ko imam naslov shranjen dela tudi z vstavljeno sd kartico (adria rute) ?
(sem brskal ko nori po netu, vendar nisem zasledil ničesar o tem)

Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem!

LP.

smiley

Zelenc'
9. jun 2009
20
0
1
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Izklopi Evropsko karto!!!!!!!! Imej vklopljeno samo enoooo karto.

Imam podoben problem. Če je vklopljena samo karta CN2010 na GARMINU, lahko iščem naslove. Če pa je vklopljena samo AR na SD kartici pa me vpraša naj črkujem državo. Ko vtipkam SLO napiše, da ne najde države in tako posledično ne morem do željenega naslova/destinacije. V čem je fora? Je možno, da je problem v tem, da je na GARMINU in na SD-ju isto ime datoteke GMAPSUPP.img?

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Zakaj bi blo nemogoče? Če si si sam nalagal na SD iz MS je čist možno, da si pozabil označit.

Nazadnje urejeno:

smiley

Zelenc'
9. jun 2009
20
0
1
Citat:
Uporabnik Roby11 pravi:
Zakaj bi blo nemogoče? Če si si sam nalagal na SD iz MS je čist možno, da si pozabil označit.

Potemtakem mi potem tudi zemljevida nebi kazalo, tako pa mi lepo riše vse....

smiley

Zelenc'
9. jun 2009
20
0
1
DA. AR lepo izrisuje zemljevid, kjer se voziš. Iskanje se da izvest samo preko MEST pa pol če klikneš na eno koordinato te tudi vodi. Ne gre pa preko NAJDI NASLOV. Škoda, ker nimam GARMINA pri roki. Edina možnost pa je, da ko sem prenašal preko Map Source, da sem po pomoti na CN označil kakšen predel SLOVENIJE, ker če mam vkloplen samo CN mi ponudi državo SLOVENIJO. Sam ne razumem zakaj, če je izklopljen CN ne gre iskat preko AR?

Čudno,...

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Tudi jaz tako mislim
wink-1.gif