NUM LOCK res LOCK

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
A se da kje naredit, da bi bil num lock res lock, da se ga na noben način ne bi dalo vgasniti? Torej, da bi ga zaklenil na on za večno. Ker se mi včasih kar sam vgasne.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Druge nastavitve kot v BIOSu ne poznam. Kdaj pa ti jo izklopi oz. kateri program? No sam še nisem doživel, da bi mi kak program sam vklopil / izklopil.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
bonk.gif
Jaz bedak.(sploh se nisem zavedal, da je poševnica tako blizu) Pravzaprav jo jaz ponesreči izklopim, ko stisnem kakšno tipko poleg, pa še pač numlock zraven gre.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
obstaja kakšna bolj “lepša” rešitev?(verjetno ne zgleda najbolj lepo, če manjka tipka, ali pa je nekaj spodaj.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ene tipkovnice res imajo program, ki ti v trayu nariše kaj je vklopljeno. Drugače pa če pišeš v Office-u se ti napiše, če je NUM vklopljen ali ne. Drugače pa je najbolj varna res ideja Numy-ja z zvokom, daš neki močan pisk, pa boš takoj slišal.

Drugače pa tudi tipkovnice niso tak drage, da nebi kupil drugo, če ti resne probleme dela.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Na tipko napiši

DAMIJAN MURKO NAKED

pa ti ne bo nikoli več prišlo na misel, da bi tipko pritisnil
evil.gif

Kake softverske rešitve pa ne poznam, lahko pa tipko blokiraš (npr. z zobotrebcem) ... evo še ena pametna, zobotrebec lahko uporabiš po kosilu ...
cheer.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Uh, ta je pa kr kruta. Če bi po pomoti vseeno stisnil gor, bi se žrl do konca življenja in preživel 3 ure na teden pri psihiatru
grin1.gif