Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Lep pozdrav
Disk imam razdeljen na dva dela C in D. Na D imam shranjene vse podatke, imam pa en problem, D bi rad spremenil v datotečno strukturo FAT 32, na takšen način da nebi izgubil podatkov.
Prosim za pomoč!
Za NTFS -> FAT32 pa menda ne obstaja takšen ukaz (vsaj nisem še slišal za njega). Najboljše da uporabiš kak partition magic, ampak tam rabiš toliko prostega prostora, kot je velika particija.
Ampak v vsakem primeru je dobro narediti backup, ker lahko vedno gre kaj narobe
Zakaj pa sploh greš iz NTFS v FAT32 ? Ker če nimaš kakšnega dobrega razloga, ti ne priporočam prehoda
Citat: Uporabnik wind pravi:
Disk imam razdeljen na dva dela C in D. Na D imam shranjene vse podatke, imam pa en problem, D bi rad spremenil v datotečno strukturo FAT 32, na takšen način da nebi izgubil podatkov.
Ne gre se za partition manager program.... če bi bilo to, bi načeloma lahko uporabil kateregakoli. Partition Magic ima že vgrajeno funkcijo, da ti pretvori NTFS v FAT in hkrati ohrani podatke....
Ni nujno brez izgub. Vprašanje kaj konverzija naredi s datotekami, ki so večje od 2GB. Npr. kaki HD filmi ali DVD image-i. FAT32 ne podpira datotek večjih od 2GB.
Citat: Uporabnik doto pravi:
Ni nujno brez izgub. Vprašanje kaj konverzija naredi s datotekami, ki so večje od 2GB. Npr. kaki HD filmi ali DVD image-i. FAT32 ne podpira datotek večjih od 2GB.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.