Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
nož? ne vem jaz zamrznjene hrane nebi rezal razen na stroj. ti hitro kaj spodleti, pa če imaš srečo samo noč polomiš...
in kakšno zamrznjeno hrano imaš v mislih? grah ali meso?
Žaga! List za jeklo, če moraš skozi kosti, sicer list za les s finimi zobmi.
Sicer pa pred zmrzovanjem premislit, kaj bo iz kakega kosa nastalo. Označit, kaj je v kaki vrečki, pa zrezke pakirat v ploščo, da se hitro in enakomerno odtopijo.
Sam uporabljam za navadno mleto meso en čist navaden jedilni nož in kladivo za meso. Če je kaj močnejšega pa sekirca in kladivo. Pa seveda previdnost na prvem mestu, da slučajno ne spodleti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.