Novo pri Bolha.com

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Idioti pri bolhi so prišli na genialno idejo.
Do sedaj, ko ti je kdo preko bolhe poslal sporočilo si ga dobil na mail in si lahko odgovarjal direktno interesentu.

Zdaj se sporočilo hrani na bolhi, dobiš samo mail da te čaka sporočilo in se moraš iti seveda logirati na bolho in tam brati sporočilo.
Ko se končno priklikaš tja, pa navadno ugotoviš le to, da te hoče kak afričan nategniti na suho.

Ker pek je odgovoren za to neumnost pa res ne vem. Morda v pomoč kakim težakom od dursa, da bodo odslej imeli kar na bolhi vso tvojo korespondenco.
stupid-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Piši jim mail, jaz sem jim že. Če bo dovolj pritiska bodo upam da spremenili. To je kar nekaj. Da ne omenim, da je mobilni app za en drek.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Jao dobro, da sem prebral ta tvoj post, Numy.
V bolhinem inboxu me je čakalo kar nekaj sporočil interesentov...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja saj 3/4 folka sploh ne ve za to oslarijo in potem kolnejo prodajalci da ni interesa in kupci, da ni odgovora.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja saj 3/4 folka sploh ne ve za to oslarijo in potem kolnejo prodajalci da ni interesa in kupci, da ni odgovora.

Pa saj dobis na mail obvestilo, da te caka sporocilo... Edina razlika od prej je ta, da v mail ne dobis besedila... in da ne mores odgovoriti na mail ampak se moras prijaviti na spletno stran in tam odgovoriti...

Meni to, da so sporocila zbrana tudi v profilu, ni tako napacno... Edino to me moti, da v mailu ni besedila... Na eBay-u je to kombinacija obojega... Sporocila so shranjena na spletni strani obenem pa dobis tudi celotno besedilo na mail... Odgovoris lahko kar na mail ali pa preko spletne strani... in v vsakem primeru imas vso korespondenco shranjeno v svojem profilu ...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Tudi sam se ne strinjam s takim načinom saj je bil prejšnji boljši in ni bilo problemov si pač dobil mail in odpisal.Sicer imam na androidu njihovo aplikacijo in si lahko pogledam sporočila tam pa vendarle tudi sam sumim da se bo ustvarjala neka korespondenca za vpoznejši ogled tistih z dursa kar pa se dogaja že sedaj kar nekajkrat sem dobil sporočila z sumljivimi vprašanji, torej je vohljanje stalnica na tak ali sdaj morda na lažji način.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Pa saj dobis na mail obvestilo, da te caka sporocilo... Edina razlika od prej je ta, da v mail ne dobis besedila... in da ne mores odgovoriti na mail ampak se moras prijaviti na spletno stran in tam odgovoriti...

Ja, kot je edina razlika med delujočim in nedelujočim avtom, da ga je v slednjem primeru pač treba porivati, da se premika.

Če si dosti na poti pač pogledaš mail, odgovoriš, nismo vsi ves čas na domačem računalniku, kjer si recimo prijavljen v bolho. A zdaj naj se pa z mobilcem prebijam čez njihovo poplavo oglasov itd..

Ne vem zakaj so šli popravljati nekaj, kar ni bilo pokvarjeno. Ni logično, edino če jim kdo sponzorira vohunjenje za uporabniki in posledično večje stroške za bolha.com

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
to bodo zdej brali sporočila in spet težili..odpri trgovino, čene inšpecija bla bla.
Je že čas da se naredi ena druga stran ki bo bolho hitro pojahala

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
to bodo zdej brali sporočila in spet težili..odpri trgovino, čene inšpecija bla bla.
Je že čas da se naredi ena druga stran ki bo bolho hitro pojahala

Takih strani je kar nekaj... ampak ljudi zelo tezko prepricas, da zacnejo uproabljati nekaj novega... ce nimas za to ogromno denarja za promocijo ...
smile-1.gif

www.diler.si je bil lepo zasnovan portal za male oglase... Pa sem ravno videl, da ga ocitno ni vec ...
smile-1.gif
...

www.mesetar.com sicer se zivi... izgleda pa bolj kot prazna stacuna
smile-1.gif
...

Bilo je se nekaj poskusov, katerih se pa trenutno ne spomnim
smile-1.gif
...

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Tako kot je Jest rekel, Bolha je precej prepoznavna in težko bi/je karkoli drugega zaživelo.

Sicer pa meni sploh niso napačna ta zasebna sporočila. Je, vsaj po mojih izkušnjah, veliko večja odzivnost kot prej po mailih.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj
Mene bolj moti, da še vedno ni glasovanja in tako dobri prodajalci ali kupci niso prepoznavni. Zato je še vedno nešteto nategov.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Izgovor za to bi ti povedal pa ne bom, ker kake bisere sem na to temo in predlog poslušal tam te vrže sr.a.t.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Glasovanje in ocenjevanje.......vse lepo in prav, in tudi res zelo zaželjena funkcija. Toda ideja se sliši preprosta sama izvedba pa ne ravno.

Ne moreš dovolit, da lahko kar vsak uporabnik vsakega oceni in mu napiše nek review ker potem bo itak prišlo do žaljenja, blatenja, ....
Za ocenjevanje drugega moraš biti ali kupec ali prodajalec. Se pravi rabiš na spletni strani gumb "kupi", se zabeleži povezava med kupcem in prodajalcem in zatem dovoliš to ocenit.
Da pa lahko to narediš pa morajo biti kontakti obeh uporabnikov skriti (v nasprotnem primeru se pač pokličeta in zmenta). Da pa to narediš pa padeš na nivo salomonca iz leta 2007, ko je skrival kontakte.

Primer je bil diler.si, ki je imel odklenjene komentarje pri oglasu. Na enem oglasu je ratala čvekalnica za mularijo in celotna stran je zgubila resnost.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Ta sporočila so čist kul samo ljudje se jih morajo navadit ker ko so nehala prihajat sporočila na email mi en teden ni bilo nič jasno,...pa tudi kar pošljem sedaj komu v 50-60% sploh ni odgovora kar pomeni da folk sploh ne ve za to možnost še,....

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Salomonc je skrival telefonske številke ,...je bil pač tolk prepotenten ker je mislil da mu nihče nič ne more ker je leta in leta haral,...pa sta ga bolha in avto net v hipu povozila,.....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Ta sporočila so čist kul samo ljudje se jih morajo navadit ker ko so nehala prihajat sporočila na email mi en teden ni bilo nič jasno,...pa tudi kar pošljem sedaj komu v 50-60% sploh ni odgovora kar pomeni da folk sploh ne ve za to možnost še,....

Nenako mi ni jasno, kako folk ne ve za to... ce se vedno dobi na mail... sicer ne besedilo... dobi pa mail z naslednjo vsebino:

skitched-20141201-095203.png

In ptorebno je znati samo brati... in klikniti na link
smile-1.gif
...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ja, v gmailu pa ga vrže med "promocije" avtomatsko (ne da bi sam nastavljal kam meče maile iz bolha.com). In tisti, ki gleda samo glavno mapo tega ne vidi.

Edit: zmago poglej v spam/druge "kartice" al kaj so v gmailu.

Nazadnje urejeno: