NOVO: Garmin nüMaps

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Garmin bo še ta mesec uradno predstavil nüMaps:
- posodobitve 4x letno
- možnost nakupa licence za "doživljenjsko" posodabljanje naprav oz. kartografije (neuradno bo cena 119€)
- pri nakupu naprav zümo bo v prvih 60 dneh zastonj vsaka posodobitev

Tako se bo Garmin pridružil skupini Navigon, TomTom, Mio, ipd., ki zastonj posodobitve in pa posodobitve map na 3 mesece že poznajo.
zmaga.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
kje pa dobiš mio zastonj????

navigon nima zastonj, ampak plačljivo razen 8110 navigona?

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Ali bo to tudi za starejše modele? Nuvi 760 naprimer?

Sicer pa je to Garmin že imel zastojn enkrat letno vendar je to pred kratkim ukinil ... le zakaj ... Beri: razni pašniki, osli, mule, ...

Sedaj pa upa, da bo vsaj kaj denarja za nadaljni razvoj dobil ...

@Jado: Mišljeno je to, da se bo njim pridružil pri tromesečni posodobitvi zemljevidov ...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
nüMaps bo za vse nuvije in zumote (mogoče tudi za ostale), tudi za 760.

Glede Miota pa je tudi že napisano. na 3 mesece, oziroma pol leta brezplačno.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Ja jaz sem kupil nivija 255w in ima v tehničnih podatkih vnešeno city navigator 2009 v resnici pa je gor cn 2008, prodajalec pa mi je rekel da lohko v prvih 60 dneh od prve vspostavitve s sateliti posodobim na city navigator 2009. Kako to naredim? (link) Tam mi je že registriralo napravo za posodabljanje(na garmin.eu) in se mi pokažejo nu maps za city navigator, kaj potem narediti ?

l.p hvala

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
?????
-se opravičujem ker sem nadležen

- Poglejte, do konec tedna bi to rabil, in bi vas prosil če mi kdo lahko pamaga in pove kako naprej, registriral sm e, drugače pa grem na map upade in tam priklopim grmina na računalnik mi poišče serial, nato mi pokaže katere mape lahko posodobim, pokaže se mi neki numap lifetime, spodaj pa piše dodaj v košarico. In kako naj potem to naredim da bom zdowlowdov ali dobil cd brezplačno, saj mi pripada ker imam še 2008.

ZATO BI VAS RES LEPO PROSIL ČE BI SI KDO VSEL KANČEK ČASA IN POMAGAL OBUPANEM ČLOVEKU'
frown-1.gif

Res lpo bi vas prosil in se zahvaljujem že v naprej

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Hja, če si se že registriral in registriral točno tvojo napravo (z vpisom serijske...), potem bi ti moralo na tem linku:
https://my.garmin.com/mygarmin/customers/myMapsHome.htm
dati možnost downloada najnovejše mape za tvojo napravo.
Mislim da mora biti naprava priključena na računalnik pa menda najnovejši Garmin Webupdater moraš imeti nameščen na računalniku (to ti ponudi Garminova stran, če nimaš).
Sem pred dvema tednoma delal točno to za svaka, pa je bilo kar nekako toliko preprosto, da bi ti kar moral ratat.
Če ti tudi tako ne bo ratalo, pa javi - če si iz MB, lahko tudi v živo urediva...

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Eh, ni narobe
smile-1.gif

Bistveno je da Garminova stran ve, katero napravo imaš, pa da prideš na tisto stran, kjer ti dovoli downloadat...
Jaz pa si tudi nisem natančno zapomnil, kaj vse sem vpisal/naredil ko sem posodabljal tisto mapo...

I

Izbrisan uporabnik #488

https://my.garmin.com/maps/nuMaps.htm

Get the newest maps available and navigate with confidence with our nüMaps Guarantee. Simply register your new Garmin nüvi or zūmo at http://my.garmin.com within 60 days of first using your device and you'll be able to see if a free map update is available.

Anyone who first used their new Garmin nüvi or zūmo on August 17th or later will be eligible for a free map update if one exists within 60 days of the unit's first use. With our nüMaps Guarantee, you'll be up-to-date when you hit the road.

Torej, poglej če ti da možnost free upgrade.

Pa tam ko se registriraš tipiš kdaj je bil prvi fix...
First Satellite Acquired: Oct 31, 2008

Jaz itak ne morem upgrejdat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisi registriral ali pa nisi naredil prvega fiksa, torej uporabljam naprave.

Delj po linkih ki sem jih dal in preberi navodila ter poročaj.
Piši z malimi črkami in ne delaj cirkusa iz banalne zadeve.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Vse to sem naredil samo ko vpišem serijsko se mi tazadni ne pojavi (numaps guertime) če si izmislim serijsko se mi ta tazadni pokaže. zgled kot bi se že povleklo tanov city navigator ampak se ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
my.garmin.com/maps/checkPlugin_updates.htm?

Iz te povezave si potegni dol programsko opremo, nato priklopi napravo in stvar ti avtomatsko nadgradi. V kolikor ti odpre stran z košarico, pomeni, da ti brezplačna nadgradnja ne pripada. Če boš imel še kakšne težave se obrni na:www.garmin.si