Novi potovalni vodiči in varnostne kamere - Navigo

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledam malo te "varnostne" kamere od Naviga verzija 1.1

To so kar cuknili iz alterja, malo zamaknili točko za par metrov, ime pa kar pustili takšno kot sem ji dal v opisu
smile-1.gif

Ni videti kaj "lastnega" novega dela ...

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Če se ne motim, so bili že v prvi verziji uporabjeni SLO radarji iz alter.si.

Predlagam da avtorji to opažanje pošljete na Navigo in prepričan sem da bodo ta (nehote) spodrsljaj popravili z navedbo vira.

LP

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Jaz pa ne bi kar tako obtoževal Naviga. Dvomim, da so oni to dol sneli, prej bi rekel, da jim je to nekdo poslal. Tu so POI točke na razpolago vsem in jih ni težko dol potegnit malo preuredit in poslat drugam. V končni fazi pa roko na srce: koliko AR so nekateri na tem forumu njim ukradli. Če daš kaj na internet potem moraš vzet v zakup, da se dogajajo kraje in razne druge malverzacije. Važno je,da te točke služijo svojemu namenu. Če zadeva ni avtorsko zaščitena, pa je iskanje pravice in dokazovanje kdo je kaj popolna izguba časa.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Se popolnoma strinjam z odgovorom.
Tudi moj post ni bil mišljen kot obtoževanje Naviga, ampak samo kot predlog zavzetim ustvarjacem POI Slovenije.

LP

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja no, saj pa to ni prodajalna z zelenjavo, ampak "solidna" firma
smile-1.gif

Zato je to hecno, drugače pa itak so te točke vsepovsod in jasno gratis.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ja ampak ta solidna firma sprejema lokacije, zato predvidevam, da jim je to nekdo poslal. Ker, da bi oni to iskali na raznih forumih, dvomim.