Novi HTC One M8

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
HTC je predstavil naslednika od One:

HTC One M8

Glavna značilnost: 5 palčni ekran in dvojna kamera, še vedno ločljivosti 4MP, velikost senzorja 1/3", f2.0. To pot brez optične stabilizacije, ostaja samo še digitalna...

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Enga prosim....
aplauz.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Kapo dol za novi Sense 6. Sem ga včeraj naložil na M7 in niti ne pomislim več na Google Edition.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
A se morda ve zakaj je tisti HTC logo in skoraj cm prostrora ? Je ta prostor potreben zaradi kakšne tehnične rešitve/omejitve ali samo da je logo spredaj ? Je HTC to kje obrazložil ?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Tam so bili softkeyi samo so jih očitno skenslali in je ostal črn rob, ni 3x za reč da bodo komu po nesreči posvetile tipki back in home levo in desno od logota!
evil.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:
A se morda ve zakaj je tisti HTC logo in skoraj cm prostrora ? Je ta prostor potreben zaradi kakšne tehnične rešitve/omejitve ali samo da je logo spredaj ? Je HTC to kje obrazložil ?

Meni zadeva deluje kot da so se v zadnjem trenutku premislili glede soft tipk in so raje prešaltali kar na on-screen tipke. Pol pa so samo še logo prek vdarli
grin1.gif

Je pa res da je celoten telefon kovinski in da nekje mora biti malo "prostora" za prepuščanje komunikacijskih signalov (GSM, WIFI, BT, GPS ipd.). Ni pa nujno da je ravno ta del temu namenjen (mogoče malo čudno mesto za kaj takega).

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
@philips, morda je kaj naj tem, kar predvidevaš
sprasujem se.gif
Novi One se mi zelo dopade in mislim, da je dostojen naslednik M7, ampak me tisti neuporaben prostor z logom ful moti. Saj če bi vedel čemu služi bi verjetno lažje prebavil, če je pa samo zaradi loga, je pa mimo, čeprav ne verjamem, saj je logo tudi zadaj ....

Moti me predvsem zato, ker bi bil lahko phone manjših dimenzij. Trenutno imam 5" zaslon, pa so dimenzije 132x69mm!

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Kapo dol za novi Sense 6. Sem ga včeraj naložil na M7 in niti ne pomislim več na Google Edition.

Kateri ROM pa si dal gor? Predvidevam, da se ne uradnega ampak kaksnega iz xda-developers ...

Iz xda sem nalozil portan ROM (InsertCoin SixthSense), ki deluje brez problema. Uradni za M7 pa naj bi prisel v roku dveh mesecev oz. baje se prej
smile-1.gif