Novi Ford Focus ST in njegov motorni pokrov

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Ne razumem te ogromne špranje. Pa saj to ni prvi avto, ki se mu motorni pokrov konča na tak način. Meni res izgleda skrajno šlampasto. Kot bi bil zbit in slabo popravljen.

Tudi Electric ni kaj dosti boljši.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ceu je grd...tista šprajna pol nima veze.

Drugače pa take šprajne dobiš tudi na superšportnikih ne bom pa trdil da s kakim namenom, ker je meni tudi butasto. Ne spomnim se točno primera, bom prilepil slikco ko najdem.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
...to je zato, da ima zrak dodatno režo za hlajenje...
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lexus-LFA-2011-wallpaper.jpg

Evo...sem se spomnil. Če ti reža ni všeč samo podložiš odbijač na nosilcih ali pa....ne kupiš tega pa je?
smirk-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.771
5.917
113
Zadnja slika, tisti ta srebrn, pa zgleda kot Fiat bravo z AstonMartin masko. Ne vem zakaj silijo to masko, ker so Astonu totalno pokvarili imiđ, sebi pa si ga niso ničkaj povrnili.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tist se pa raje na reno spravi... sem se peljal v italiji mim ene bencinske sem moral kar pomislit...
tongue-1.gif

"Others have lowered the hood stops to get the same result, but, when the under hood temperature was checked, it was considerably higher with the gap closed. Seems Ford engineered this to aid cooling."

Sicer so pa po večini ugotovili, da samo dva gumijasta vijaka na katera sede hauba mal spustiš čisto do luči in je stvar u piko. Šlampasta proizvodnja.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Lexus-LFA-2011-wallpaper.jpg

Evo...sem se spomnil. Če ti reža ni všeč samo podložiš odbijač na nosilcih ali pa....ne kupiš tega pa je?
smirk-1.gif

pri tem lexusu se vidi, da je reza tam z namenom. pri focusu je pa tako mala (a vseeno prevelika), da izgleda slampasto sestavljeno.