Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne razumem te ogromne špranje. Pa saj to ni prvi avto, ki se mu motorni pokrov konča na tak način. Meni res izgleda skrajno šlampasto. Kot bi bil zbit in slabo popravljen.
Drugače pa take šprajne dobiš tudi na superšportnikih ne bom pa trdil da s kakim namenom, ker je meni tudi butasto. Ne spomnim se točno primera, bom prilepil slikco ko najdem.
Zadnja slika, tisti ta srebrn, pa zgleda kot Fiat bravo z AstonMartin masko. Ne vem zakaj silijo to masko, ker so Astonu totalno pokvarili imiđ, sebi pa si ga niso ničkaj povrnili.
Tist se pa raje na reno spravi... sem se peljal v italiji mim ene bencinske sem moral kar pomislit...
"Others have lowered the hood stops to get the same result, but, when the under hood temperature was checked, it was considerably higher with the gap closed. Seems Ford engineered this to aid cooling."
Sicer so pa po večini ugotovili, da samo dva gumijasta vijaka na katera sede hauba mal spustiš čisto do luči in je stvar u piko. Šlampasta proizvodnja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.