Novi A3

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48

Lepa kajla konkurenci iz bavarske (vsaj kar se oblike tiče, preden se kdo gor vžge).
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
holy [censored], me like it
shocked-1.gif

odkar je audi dal nove facelifte ven, A4/5, A6, A7, ... sem nehal bit fan bavarie (hate F series) in navijam za ingolstadt
cheer.gif

nova 1 serija zgleda ko pujs proti temu...

skoda da bo dnarja sam za ceeda in ne za to raketo
cry12bpy.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Audiji so tudi meni čedalje lepši....drugače pa takoj ko sem ga videl sem pomislil na A1....ki mi sprva ni bil tako všeč, samo pa dobro stegne, sem bil kar navdušen nad 185 konjskim 1.4 tfsi s-tronic, sem malo pozabil na zunanjost.
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne vem čemu tako navdušenje... osnovna linija je skoraj nespremenjena kot pri starem modelu, ki je zunaj že 10 let, sploh stranska linija. Prednji konec je poznan, zadnje luči tudi. Nedvomno, da je pa pod kožo vrhunski. Lepši od BMW pa itak.
Največje presenečenje zna biti novi MB A, tako po obliki kot ceni. Mislim,da bo peljal scat tako 1ko, kot tole oblikovno zadržano 3jko, sploh če bodo vztrajali na slabih 30k€.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne razumeš. Gre za Audi.
Če bi šlo za Korejca bi sedaj orgazmirali in ugotavljali kateremu (nemškemu) avtu je kateri del avtomobila podoben.

Sicer zgleda povsem všečen avto.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nekdo je na a.com tako lepo napisal, da boljše ne bi moral...

Citat:
dolgočasen? da! ...že viden in prežvečen? da! ....vse res! pa vendar je iz čisto vsake linije in gube na njem videt, da je v bistvu perfekten! takorekoč, doteran do konca! minimalistična, natančna in prefektna apoteka... in to tako zunaj, kot tudi znotraj! ...obstajajo zanimivejše oblikovani avtomobili? veselejše oblikovani avtomobili? definitivno... meni je že Citroenov DS4 tak! obstajajo tako pedantno oblikovani in izdelani avtomobili? absolutno! BMW1 je vsaj eno od tega in grem stavit, da bo nova serija A tudi!
ampak... a obstaja še kak, tako nevsiljivo šarmanten in samozavesten avto, kot tole?.... težko! tako težko, da sploh ne vrjamem, da tak obstaja...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zgleda čisto pričakovano. Še preden so prišle uradne fotke ven, sem vedel kakšen bo. Zame bolj kot ne razočaranje.
Smo debatirali že na audi forumu, med ljubitelji ni navdušenja.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

Citat:
dolgočasen? da! ...že viden in prežvečen? da! ....vse res! pa vendar je iz čisto vsake linije in gube na njem videt, da je v bistvu perfekten! takorekoč, doteran do konca! minimalistična, natančna in prefektna apoteka... in to tako zunaj, kot tudi znotraj! ...obstajajo zanimivejše oblikovani avtomobili? veselejše oblikovani avtomobili? definitivno... meni je že Citroenov DS4 tak! obstajajo tako pedantno oblikovani in izdelani avtomobili? absolutno! BMW1 je vsaj eno od tega in grem stavit, da bo nova serija A tudi!
ampak... a obstaja še kak, tako nevsiljivo šarmanten in samozavesten avto, kot tole?.... težko! tako težko, da sploh ne vrjamem, da tak obstaja...

Mene še ženska toliko ne zrajca...

(še manj moški ali ovčka...če se slučajno kdo sprašuje)

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz sem mnenja, da je trenutno med Audiji najlepši novi A6. Poleg R8 seveda.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
globoko zazehal, sicer je pa tudi že ura takšna... počakajmo še na Aja, še slabih 14dni.

B81

22. jul 2007
37.718
10.982
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

Citat:

Ta isti člvek je pred nekaj leti pisal o tem, kako hitra je honda....
grin1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

Citat:

Mene še ženska toliko ne zrajca...

(še manj moški ali ovčka...če se slučajno kdo sprašuje)

hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
to so pravi fetišisti, vozijo pa kakega gejevska citroena ali pa zjahanega civica... Za audi pa ni €€€€, so pa mokre sanje. Aja, sem mislil da je facelift tole, te pa je novi al kako?