nova opel corsa in kurilno olje

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
prebavlja opel corsa kurilca? katere visokotlacne crpalke uporablja opel? v mislih imam 1.3 diesel motor.

ne bi rad da se mi recimo zgodi, kot recimo renaultovim dizlom na dolenjskem. veliko skode, ki so jo v glavnem morali poravnati lastniki vozil sami.

prezivi opel 50.000km na leto z kurilnim?

kaj se zgodi na rednem servisu pri pooblascencu, ce najde barvo v gorivnem sistemu?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Po moje ti je ceneje kupiti golf II, kot pa popravljati corso zaradi kurilnega olja.

Ne vem kaj vam je imate avto vreden več tisoč €, nimate pa par centov za pravo gorivo. Pravzaprav pa daj poskusi pa poročaj
smile-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.545
433
83
najbrž gre za korporacijski FIAT motor, je npr. tudi v PANDI itd.
1.3 common rail dizel

glede na to da sem bil en mesec nazaj šmirast do rame na takem motorju se s kurilcem ne bi igral

aja, pa še to: na netu je polno takih corsic, BELIH po večini in vem odkod izhajajo ti avti -kot nasvet, da ne boš kupil mačka v žaklju;)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Pa normalno da prebavlja. Kaj pa če bit. Ti sam redno+izredno menjaj filter in gasa. V kesl dej mrežico ali pa dodatni kesl v prtljažnik za carino.
Sam, da se ti to tankanje povrne moreš ful km-jev nardit
shocked-1.gif
. Bo avto zdržal tvoje potrebe?
Al si eden tistih, ki na tehničnem stisne 20€, ker mu je žarnica pregorela, ali končnik luft dobu
hysterical-1.gif
.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Po moje ti je ceneje kupiti golf II, kot pa popravljati corso zaradi kurilnega olja.

Sem zadnjič v moje delovno živinče tankal nafto in potem vprašal bencin kelnarja če sploh še kdo to dela, pa je rekel da čedalje več ljudi.

Če imaš kmetijo pa se sploh ne splača, ker dobiš del trošarine nazaj.
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
cdti motor ti ne bo prebavlju kurilca
A naj ne bi bil kurilc enak nafti? Razen morda, da ima kaj več smeti, ampak zato je pa filter noter in ga pogosteje menjaš.
Razen seveda pozimi, takrat pač tankaš nafto.

Me res zanima tole.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
najbrž gre za korporacijski FIAT motor, je npr. tudi v PANDI itd.
1.3 common rail dizel

glede na to da sem bil en mesec nazaj šmirast do rame na takem motorju se s kurilcem ne bi igral

aja, pa še to: na netu je polno takih corsic, BELIH po večini in vem odkod izhajajo ti avti -kot nasvet, da ne boš kupil mačka v žaklju;)

tamali opli imajo 1.3 dizle od fiata. kaj je pa narobe s temi motorji? so znane kaksne tovarniske napake?
shocked-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
CDTI glih ni najbolj za kurilca, predvsem zaradi prevelike kolicine zvepla,...VW pa laufa vsak na kurilca brez problema, tudi PD

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Iz napisanega sem razbral, da so določeni ljudje že poizkusili in zato me je zanimalo če lahko bolj podrobno napišejo slabosti uporabe.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
baje da se cez cas unicijo injektorji. Ceprav malo dvomim, ker nasa nafta tudi ni prevec cista

Nazadnje urejeno: