Nova alternative Dropboxu - Copy?

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Zdravo zdravo!

Torej, pred nekaj urami sem "odkril" novi oblak za shranjevanje podatkov. Imenuje se Copy

Osebno mi je zelo všeč in verjetno zamenjava za Dropbox ne bo huda.
grims-1.gif

Za začetek dobite 7G free prostora (5 v osnovi +2 ko namestite aplikacijo) + za vsak potrjen "invite" dobite 5G
grims-1.gif

Tako da navalite =) Če vam je, da dobim nekaj prostora tudi sam, prosim za registracijo TUKAJ.

Pa lepo sharanje datotek vam želim
pozdrav.gif

p.s. Kako se vam zdi?

Nazadnje uredil moderator:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam imam IDRiveSync - na začetku 10GB, potem ko namestiš aplikacijo, lajkaš... si na 12GB, potem pa 1GB za vsakega registriranega - s tem, da lahko 'sam sebi' registriraš cel kup accountov in dobiš prostor
wink-1.gif

Deluje na Winsih in Androidu brezhibno (sinhronizirane imam fotografije)

Še moj referral link (ob registraciji oba dobiva 1GB): https://www.idrivesync.com/signup/referral/IXPY3Sfn

Prej sem imel SugarSync, velikokrat na Androidu ni hotel avtomatsko uploadat slik, sicer pa OK ampak s manj prostora (7GB).

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Lahko pol po registraciji na "Copy" zamenjaš email naslov za drugega?

Dropboxove fejk refferale so začel brisat, tako da padeš na osnovnih 2 +3 (camera upload)GB
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kak to misliš? Odjaviš se, klikneš na referral link in si registriraš nov račun s kakim drugim mailom (službenim, narediš novega v gmailu...). Ob tem oba dobita 1GB in to v trenutku, ne po kakem preverjanju.

Je tudi mene blo strah kaj bo s bonus space, pa je en uporabnik tu gori rekel, da ima že od oktobra 30GB, pa se nič ni zgodilo. Je pa res, da za vsak primer nisem pretiraval, sam sem naredil 3 račune, ostali pa so 'resnični' (sestra, mati, foter, 2 kolega).

Edit: Aja, vidim da sprašuješ za Copy.

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Jaz sem se registriral da sem na 32G in ni problemov.

Edino ena zanka je. Pošleš si invite na mail, potrdiš invite in si na android aplikacije vpišeš ( za dodatnih 5G prostora je potrebno še namestiti aplikacijo - ampak ne WIN ali LINUX!). Preko Android deluje lepo.

Potem se krog začara, v Android aplikaciji se odjaviš in prijaviš z novim mailom in voila deluje:)

p.s. Z windows aplikacijo nisem probval in testiral, tak da na lastno odgovornost - android aplikacija je top
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Dropbox briše po spisku in ti ostane osnovni prostor+ kamera upload+ invite, če se je kdo prijavil preko tvojega linka.
Iz 21Gb na DB me je danes vrglo na 5.25Gb, bo potrebno najt drugo varianto za nafilat prostor na DB, ker imam vse kar je na Alterju na DB, če grem sedaj ustvarjat nov račun moram vse linke ponovno lepit
bonk.gif
kar pa se mi zdi potrata časa in bo potrebno nekaj pogruntat z DB.