Nova afera: Mobitel, Ultra, Golobič

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
iz Pozareporta:
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=16013

Matej Lahovnik naj bi Zares zapustil tik pred izbruhom nove afere, povezane z Ultro in Mobitelom, ki naj bi dokončno pokopala Gregorja Golobiča.

Slišati je tudi, da Lahovnik pričakuje skorajšnji izbruh še ene velike afere, povezane z Ultro in Mobitelom, ki naj bi Golobiča do konca pokopala, zato je pravočasno spakiral kovčke, da ne bi tudi on izpadel luzer.

No upam, da bo Golobič šel papa
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Golobič bi moral že 5 let nazaj popakirati kovčke, pa bi še bilo prepozno. Ta mi je pa najbolj antipatičen / potuhnjen / pregnan / .... / .... tip na celi Slovenski politični sceni, gledano čez celo zgodovino.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Golobič bi moral že 5 let nazaj popakirati kovčke, pa bi še bilo prepozno. Ta mi je pa najbolj antipatičen / potuhnjen / pregnan / .... / .... tip na celi Slovenski politični sceni, gledano čez celo zgodovino.

se bo spet opravičil in bo ves po starem
confused-1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:

se bo spet opravičil in bo ves po starem
confused-1.gif

neki tazga bo..

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ne vem, koliko časa se bo lahko še skrival in ga bodo lahko opravičevali in mu dajali še eno šanso. Po mojem ne prav dolgo.
smile-1.gif

Da se je lotil pohopsat državni Mobitel, je pa jasno. Najprej si je pristojnost telekomunikacij prenesel na svoje ministrstvo. Nato ponovno nainštaliral Nikolaja Simiča za fuehrerja TK sektorja na tem ministrstvu, odinštalirat staro in nainštaliral sebi lojalno vodstvo Telekoma, odpihnil njemu nenaklonjenega šefa neodvisne agencije APEK in slednjo spet napravil od njega odvisno, tako, da smernice so že dlje časa jasne.

Da mu je zbežal Frutek in Požar drek brca na plano, pa samo kaže, da je prišel cajt za kokice zobat in uživat v zadnjih delih cirkuške predstave tega oranžnega klovna.
smile-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
In kaj piše v članku?

Minister za znanost in tehnologijo, (čigar podjetje (posredno) bojda zakupuje 90% kapacitet mobilnega podatkovnega prenosa) je pripojil največjega mobilnega operaterja največji državni telekomunikacijski hiši, kjer je vzpostavil svoj popoln vpliv in nadzor. Naslednji korak? Privatizacija?
Je morda minister za znanost in tehnologijo ukazal tudi omejiti podatkovne prenose svojim bodočim uporabnikom? Znanstvena fantastika tehnološkega napredka.

Ko skočim na Ajdovščino odjavit paket grem mimogrede še v Tobačno vrnit državljanstvo.