Nov uporabnik Garmina nuvi 2460 LT

nüMaps Lifetime Europe

• Skupaj glasov
    7

elinho

Zelenc'
6. feb 2012
7
0
1
Velenje
Živjo!

Sem novi uporabnik Garmin nuvi 2460LT in me zanima par stvari. Pravkar sem se registriral na garminovi strani in posodobil (City Navigator Europe NTU 2012.30 - Map+HT+PA+P, Oct 11) zanima me pa za naprej kako je s tem posodablajanjem, malo sem bral na forumu in sem opazil da se da dobiti na ½pašniku½ ali pač moram kupiti nüMaps Lifetime? Zanima me se za karto, če nalozim adrioroute ali lahko imam obe karti obklukani ali samo eno! Če bi še kaj moral vedeti glede te navigacije vas prosim za nasvet!

Hvala za informacije!

Lep pozdrav, Elvis

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Obvezno je v uporabi le en zemljevid, ne oba naenkrat. Zemljevide boš lahko posodobil še enkrat v 90-tih dneh od prve povezave z sateliti, tako da boš 2012.40 izdajo ujel. Za nadaljnje izdaje in pašnike ter vso o nuvi-jih, pa večinoma izveš na: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1420116/an/0/page/0#1420116 in ostalih temah tegale foruma.
Malo preleti Garmin forum, pa ti bo vse jasno, kar ne boš pogruntal pa vprašaj.

Nazadnje urejeno:

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
..... Zemljevide boš lahko posodobil še enkrat v 90-tih dneh od prve povezave z sateliti, tako da boš 2012.40 izdajo ujel. ......

Karto bo lahko posodobil tolikokrat, kolikor novih verzij bo zajetih v teh 90 dneh. Res pa je, da bo najbrž le ena, kvečjemu dve. 90 dni je hitro mimo.

Podobne teme