NOV Najdi.si !!!

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Je že kdo preizkusu nov najdi.si?
Jst sm prej opazu, zaenkrat še beta verzija, vendar vse deluje.

Na vrhu strani, zraven logota klikni na "Preizkusite novi Moj Najdi.si (beta)" oz. na linku - http://www.najdi.si/index-sp.jsp .
Vse si lahko personalizirate, module dodajate, spreminjate pozicijo, prilagajate... Vse na enem mestu - novice, TV spored, vreme, kino spored, dogodki, šport, športni rezultati, tečajnica .. uglavnem ni da ni:) Če pa kej manka pa samo klikneš na gumb "dodaj vsebino" in si prilagodiš. Jst sm navdušen:)

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Isto zadevo ma google že kolk časa... ene 3 leta?

Saj lepo, da tudi Slovenske strani napredujejo, samo jst še vedno ostajam pri bolj "clean look" googlu;)

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Janšev sindrom
grims-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Se mi zdi kar uporabno, da si lahko takole priredis vstopno stran. Tudi design ni napacen. Morda me motijo edino scrollbari pri kvadratkih. To bi se dalo lepse resit. Sicer pa zgleda ok.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Kdo sploh uporablja najdi.si razen tistih, ki nucamo free sms in tistih nekaj entuziastični analfabetov, ki imajo internetni priključek komaj prvi mesec? Še moj stari, ki mu dol visi za IT in vse okrog računalnikov, zna nucat google.

Nazadnje urejeno:

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
tut mene to zanima,ker ne poznam nobenga.pa še vedno je prvi po obiskanosti v slo. vidi pa čudi
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Kdo sploh uporablja najdi.si razen tistih, ki nucamo free sms in tistih nekaj entuziastični analfabetov, ki imajo internetni priključek komaj prvi mesec? Še moj stari, ki mu dol visi za IT in vse okrog računalnikov, zna nucat google.

poznam 2osebka, ki v firefoxu desno zgoraj (google) vpišeta najdi.si, potem ko jima google najde, pa v najdi.si vpišeta še naziv faxa
hysterical-1.gif