V kratkem imam namen zamenjati bojler v kopalnici. Kupil bi identičnega kot ga imam sedaj, 80l, za dve osebi vrh kape.
Me pa zanima kaj vzeti. Na mimovrste sem videl par modelov, ki bi bili recimo zanimivi za moje stanovanje.
Tale je najcenejši in tudi najbolj simpl. Brez kakšnih nastavitev itd...ki jih dejansko ne potrebujem.
Tukaj je že več nastavitev. Sem prebral vse vendar me ne prepriča, saj se mi zdi da ne potrebujem.
Sprašujem zato, ker sem v dilemi. Razlika v denarju ni velika in tudi dimenzijsko sta skoraj približna. Kaj vzeti in zakaj?
Lp
Me pa zanima kaj vzeti. Na mimovrste sem videl par modelov, ki bi bili recimo zanimivi za moje stanovanje.
Gorenje električni grelnik vode - bojler TG80NG (479468) | mimovrste=)
Grelnik vode Gorenje TG80NG s prostornino 80 L bo poskrbel, da vam bo v vsakem trenutku na voljo topla voda za vsaj dve odjemni mesti.
www.mimovrste.com
Tale je najcenejši in tudi najbolj simpl. Brez kakšnih nastavitev itd...ki jih dejansko ne potrebujem.
Gorenje električni grelnik vode - bojler TGR80SMT (390620) | mimovrste=)
Električni grelnik vode Gorenje TGR80SMT s prostornino 80 litrov bo poskrbel, da vam bo v vsakem trenutku na voljo topla voda za vsaj dve odjemni mesti.
www.mimovrste.com
Tukaj je že več nastavitev. Sem prebral vse vendar me ne prepriča, saj se mi zdi da ne potrebujem.
Sprašujem zato, ker sem v dilemi. Razlika v denarju ni velika in tudi dimenzijsko sta skoraj približna. Kaj vzeti in zakaj?
Lp