Notranja tapeta/obloga stropa v avtu škripa

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Zvok je pa takšen, kot da bi se cel avto zvijal in zato tudi ta notranja obloga stropa in stebričkov, ki zato ob prelomih ceste (iz ravnega v hribni priključek) kar ornk zaškripa.
Se da to kaj popravt oz. reklamirat, ker je avto v garanciji?

LP
Peter

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Renault?
evil.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
ne eno, ne drugo. Fiesta.
Škripa ob normalni temperaturi, čim gre za malo večji prelom na cesti (denimo zavijanje iz malo nižje stranske na glavno, na uvoze...) Mislim, da tudi pri višji, čeprav ga nisem imel zadnje čase kaj več na soncu in nato to škripanje.
Krijejo kaj te zadeve na garanciji ali samo rečejo, da je to normalno
uf-1.gif
Škripa pa samo stropna obloga, armatura nič.
No, pa neki cuka zadnje čase. Gre tak kmalu na servis, da mi to zrihtajo pod garancijo.
LP
Peter

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, zadevo smo rešili tako, da se je nasprejalo vse gumene dele na vratih in avtu. Sedaj spet čista tišina
cheer.gif

Ampak cukanja pa še nismo odpravili - tester ne pokaže nič, na svečkah ni nič videt (jih še nismo zamenjal, ker jih ni na zalogi), filtrov se še tudi ni pogledalo.
Mogoče kdo ve, kaj bi bilo - cuka pa pri pošpeševanju, ne glede na prestavo.

LP
Peter

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Zadnje časa ga nekaj sračka motor - pri pospeševanju cuka oz. kar vzame moč motorju (ni klima). Se na hitro sicer bil na servisu, a ne pokaže nič. Tako, da so rekli, da so mogoče svečke ali kaka šoba ali črpalka za gorivo. Zdej me pa zanima, a greo vse te zadeve pod garancijo (denimo svečke, črpalka...), če jih bo treba zamenjati? Avto je še v 2-letni garanciji.

LP
Peter

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
hi hi A zato v mojem meganu škripa?? Renault, hm .. Jaz sem pa že mislil, da so ga kdaj popravljali. No, zdaj, ko vem, kaj je vzrok, tole škripanje ne bo več tako nadležno
grin1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Nek sprej za gumo, ki so ga mel na servisu. Upam, da bo zdaj malo miru pred tem, ker mi ne dajo spat glede menjave svečk in garancije
10.gif

LP
peter