Notes - pwi. file problem

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Lep pozdrav

Pred kratkim sem prodal telefon z sistemom windows mobile 6. V njem sem imel original program notes v katerem sem imel vpisanih nekaj zadev ki bi jih nujno rabil. Sevede sem si jih shranil na spominsko kartico upajoč da ko bom zadeve rabil da jo bom vtaknil v PC in zadevo prebral. No pa žal ni tako. PC mi noče prebrat pwi. fajla v katerem so te notesi zapisani. Nekateri so zapisani tako da sem dobesedno pisal kot s kulijem po listu (risal) nekateri pa da sem tipkal po tipkovnici telefona. Prosim za pomoč!

Lep pozdrav M

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
če bi prej vedu bi prek activsinca prenesu pa skonvertiral zdej pa nimam več telefona .... Nekak po vseh forumih opisujejo da je tko najlažje pa neki bla bla bla da word odpre ipd. Skratka vse sem že probal pa nič. Še kaka ideja al pa morda kak program ki bi odprl ali pa konvertiral?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Kaj pa če ti ActiveSync sploh ne ponudi sinhronizacije Notesa? To se meni dogaja. Rad bi prenesel vse zapiske s telefona na računalnik, pa mi ne rata po nobenem sistemu. Pa kako naj potem (če mi rata) te zapiske prenesem na Android?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Uspelo mi je s pomočjo explorerja v ActiveSync prenesti pwi datoteke na računalnik in jih pretvotiti v *.rtf. Nato sem snel tale reader, ki bere rtf datoteke. Pri nekaterih mi sicer javlja error, vendar večino prebere. Za mene je problem rešen.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Tudi meni je prijatelj rešil problem. S pomočjo activesyinca odru in pretvoril v *.rtf. Odpira pa word ampak na winsih 7 žal ne tko da si bom kar prepisal vse kar rabim in ponovno ročno vnesel v androida ker tega ni toliko da bi zgubljal živce s prenosom.