Nosilec za stensko montažo 55 col TV ja - nasveti

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Iščem nosilec za TV za 55 col LED , načeloma naj bi imel vsaj minimalno nastavitev naglona gor dol ( levo desno ni nujno) lahko pa tudi ima vsaj minimalno, zaželjeno bi bilo, da je TV zaradi ambriligta malenkost odmaknjen od stene npr cca 10 cm ali pa, da je tudi to nastavljivo. Sama cena mi ni najpomembnejša, bolj mi je pomembno, da je zadeva masivna in dovolj močna, ker eni te nosilci so že na pogled silno poddimenzionirani. Torej rabim nasvet glede na vaše izkušnje, kaj svetujete.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
jaz imam tega za mojo 55tko od Vivanca (izgleda isti kot ta 2 iz linka) in priloženi so takšni vijaki, da se lahko gor obesi 100kg človek, pa jih ne vtrga iz zida, konstrukcija pa bp zdrži televizijo
zmaga.gif

Sem pa ga kupil v Medii v Gradcu, cena 20€

NOSILEC

Amazon v akciji --> NOSILEC

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na amzonu vrži v košarico, še par klikov, in v predzadnjem koraku ti napiše poštnino. ni nujno da je velika.

nekaj izbire
http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...0"&_sacat=0

v btc-ju spodaj v kitajski trgovini, sem videl, da imajo tudi nosilce, sam se ne spomnem kakšni so bli.

mal po googli po naših trgovinah, bo pa tak z naklonom mal dražji

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Tisti z naklonom pa s še kako funkcijo (levo, desno) so ponavadi ful dražji. Če to potrebuješ, se splača. Za nek standarden pogled (torej, če gledaš samo naravnost), pa nosilec dobiš že za 25 EUR pri nas. V tujini verjetno še ceneje.