Nokia suite in win 7

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Ne morem odpreti programa nokia suite v windows 7 - 64 bit. Med inštalacijo ni javilo nobene napake. Programa ne morem odpreti, ne pokaže nobenega opozorila nič. Probal sem z drugim združljivostnim načinom pa spet nič.

Hotel sem pa odpreti nokia suite 3.2

Kaj je krivo da ne odpre nokia softwera. Ali moram naložiti kak drug software za nokio n 79, da bo združljivo z win 7 64

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Miška na ikono ,desni klik , zaženi kot skrbnik ali run for administrator , Kaj boš delal z ovi suite v3.2 ? Mogoče antivirus preprečuje . Te je vprašalo med inštalacijo če firewall pusti mimo ta program . Da ti ne bo blokirali .

Nazadnje urejeno:

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Aha če želim pognati kot skrbnik mi napiše naslednje:

Ali želite temu programu dovoliti spreminjanje tega računalnika?

DA NE

Karkoli pritisnem še vedno ne morem v nokia ovi suite

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pa si prijavljen na nokia . user name , password ? Uporablja pa isto za nokia beta , email , maps .gesla in ime .

Nazadnje urejeno:

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Prijavljen sem že od prej ko sem imel star računalnik in gor win xp, pa je vse delalo.

Sedaj ko imam win 7 pa niti v program nokia ne pridem

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Iz nokia foruma
As soon as the application is opened, I receive a message saying 'Nokia Suite has stopped Working' and the options I get are check for solutions or close the program like any other crash on Windows. And this happens every time just like five seconds after running Nokia Suite.
Nokia Suite 3.2.100 (and any version of Nokia Suite for that matter)

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
A mi mogoče lahko pošlješ link iz katerega bi po tvoje moralo inštalirati program za nokio in bo delovalo na w7 64.

Bom še jutri enkrat poskusil na novo inštalirat.

Napiši še če je kaka posebnost pri inštalaciji.

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Rad bi malo dopolnil zemljevide na telefonu

in prenos datotek, vse pač cel program za delo z nokio.

Sedaj je spet dilema ali nokia pc sulte ali nokia ovi suite. Tale nokia in njeni programi so en navaden polizdelek. Novejše kot je slabše je. Bo treba menjat.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.449
2.396
113
Pomurje
Meni čist lepo dela z w7- 64bit. Sam se je inštaliral ko sem priklopil telefon

Ovi-ja so kar lepo poštimali. Zdaj dela tako kot mora. Prepozna katere zemljevide imaš gor in ponudi upgrade.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
Imaš mogoče UAC vklopljen? Izklopi ga med namestitvijo in potem ga lahko vklopiš nazaj. Drugače meni čisto lepo dela-res pa je, da sem bil bolj vajen pc suite. Ampak, tudi nokia suite (in ne več ovi suite) je sedaj dokaj dobro narejen izdelek.

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Sedaj deluje oboje nokia pc suite in nokia ovi suite. Potrebno je bilo počistiti računalnik oz register z orodjem Nokia PC Suite Cleaner.