Nokia play 360

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem jih testiral, zvok je precej dober (dosti boljši kot kaki mali prenosni zvočniki - ampak je tudi večji). Za neko prenašanje naokoli ravno ni, ker je precej težek, torej bolj za na mizo. Lahko kupiš tudi 2 in igra en levo, en desno.

Sam si nisem kupil ker mi je bil prevelik za nest nekam na odbojko ali badminton, pa še cena je precej visoka, tak da bi se ves čas bal, da mi ga kdo ne ukrade.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
sem videl, da jih imajo pri telerayu, se bom kar tam oglasil. Sam ceno pa imajo nabito, če mi ne dajo kakšnega popusta grem na via amazon. Lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Huhhh, nekje je bil Nokiin promocijski štant, ampak se mi niti sanja ne kje je bil
tongue-1.gif

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Ja, ravno danes sem ga dobil. Meni je zadeva super! Zvok zelo dober, res nisem pričakoval takšnega zvoka od tako male škatle. Pa NFC ga šiba, sam tapneš in že poslušaš. Malo sem bil v dvomih kako se bo obnesel mono (samo en zvočnik), vendar tale 360 je čisto ok in zaenkrat ne vidim potrebe še po enem zvočniku. Meni je pri tem zvočniku, poleg dobrega zvoka, pomebna mobilnost. Meni ni žal, kupil sem na slepo, saj mi pri telerayu niso mogli pokazati, kako zadeva špila. Sem pa ga naročil preko amazon.de, privarčeval sem (napram slovenskim cenam) 50€. Res, da ni ravno poceni, vendar lahko rečem, splača se;). LP

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Super. Ker tudi jaz bi ga mel, glede na videe na YT je odličen. Cena 165 na mimovrste.si je pa kar konkretna. Bom vidl... Hvala za odgovor:=)

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Jaz razumem, da je pri nas manjši trg in mora tudi slovenski trgovec nekaj zaslužiti, samo tako veliko pa tudi ne. Že kar nekaj stvari sem kupil prek amazona.de in lahko samo trkam. Pošiljka pa dozdaj vedno prispela v treh do štirih delovnih dneh.

Aja, pa še ena kul zadeva, na nokii imam nokia internet radio (verjetno "miljon" postaj.....) in tudi te se lahko posluša preko nokia play:)

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ali pa Nokia Music, jo uporabljam vsak dan, cel kup mixev, samo preskočiš med komadi lahko v eni uri do 6*. Ga bom pa skoraj gotov kupu ravno zaradi uporabnosti...

Nazadnje urejeno: