Nokia N95

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Glede na to, da še ni teme o tem telefonu jo bom pač jaz odprl.
cheer.gif

Seveda pa imam takoj vprašanje.
confused-1.gif

Čez kakšen mesec šibam na morje (ja malce sem pozen letos) in razmišljam, da s seboj ne bi vlačili razne zvočne navlake, da bi si enostavno kupil 2 zvočnika, ju priklopil na elektriko, bananco pa vštekal v telefon in imel žur. Je kdo morda že videl kaj primernega, ker ravno kakšna 'jajca', pa tudi ne bi kupoval?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Lahko nabavis katerekoli aktivne zvocnike (da imajo vgrajen ojacevalec)...

Ravno nekaj takega sem imel v mislih. Ima kdo kakšen predlog (sistem naj bi bil 2.0 ali 2.1, ne prevelik, pa naj bi imel kar dober zvok)?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne... to so navadni aktivni zvocniki, ki imajo kabel s 3,5 mm vticem, ki ga lahko direktno prikljucis na Nokio N95...

Tisti malo visje, ki so od Nokie so sicer namenjeni prav temu...se pa da nanje prikljucit tudi kaj drugega. Tisti so 2.0 (torej brez bass wooferja) in je zvok tudi temu primerno slabsi
smile-1.gif
... da da potem kaj od sebe...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Poglavitna ovira je velikost, saj naj bi bila zadeva mobilna. Npr. ko greš na morje lahko vržeš tele zvočnike zraven k ostali prtljagi... Thnx, za vse informacije, ampak že vidim, da se bom moral zagnati v trgovino in malo pogledati te zadeve, da dobim občutek za velikost zvočnikov.