Nokia N95 vprašanje

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Pozdravljeni,

Zanima me če mi lahko kdo pomaga..namreč:

kar na lepem mi na nokiji, ko tipkam številko na zaslonu ne kaže številk, okenček je bel oz. prazen. Ko pa pritisnem kliči, seveda pokliče "vtipkano" številko. Se je komu kaj podobnega že zgodilo?
Nokia N95 je tuševa.
Za rešitev padajo zvezdice
nahrung002.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Pozdravljeni,

Zanima me če mi lahko kdo pomaga..namreč:

kar na lepem mi na nokiji, ko tipkam številko na zaslonu ne kaže številk, okenček je bel oz. prazen. Ko pa pritisnem kliči, seveda pokliče "vtipkano" številko. Se je komu kaj podobnega že zgodilo?
Nokia N95 je tuševa.
Za rešitev padajo zvezdice
nahrung002.gif

Najprej probaj ugasnit in se enkrat prizgat telefon... ce to ne bo pomagalo, potem probaj formatirati telefon (izgubil bos vse podatke, zato prej naredi backup!) ... ce se to ne bo pomagali, pa bo verjetno treba obiskat servis...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
KLIK

Probaj tole >> http://thinkabdul.com/2007/05/05/tip-soft-and-hard-resetformat-codes-for-nokia-n95/

Here are a couple of codes to soft/hard reset/format a Nokia N95 mobile device:

Soft reset code *#7370#
Hard reset code *#7780#

If the hard format code mentioned aboive does not work, try the following manual method to hard reset/format Nokia N95:

+ Turn off the mobile device.
+ Press and Hold the following three buttons: the green Call Answer button, the “*” button, and the number “3″ button.
+ While holding these buttons, turn on the phone and keep holding the keys untill the mobile phone restarts and prompts you to enter details.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mater, za tole zadnjo kombinacijo tipk rabiš pomoč vsaj dveh.

Drugače pa hvala za tole, je tut meni pomagalo.